Kun aika tai energia eivät riitä vesipesuun, kuivasampoot ja  -hoitoaineet raikastavat ja antavat  hiuksille luonnollista nostetta.

Kuivasampoo on jumalten lahja kiireisille ihmisille: parhaat sampoista todellakin puhdistavat tyveä ja antavat samalla hiuksiin rakennetta ja ilmavuutta. Sampoiden teho perustuu yleensä niiden sisältämään tärkkelykseen tai alkoholiin, jotka imevät itseensä päänahkaan kerääntynyttä ylimääräistä öljyä.

Sampoo toimii tehokkaimmin, kun sen antaa vaikuttaa parin minuutin ajan ja lopuksi harjaa hiukset läpi.

Sampoiden rinnalle ilmestyneitä kuivahoitoaineita käytetään perinteisen hoitoaineen tapaan hiusten pituuksiin. Hoitsikka on täydellinen valinta, kun eilisen kampaus kaipaa pikafreesausta tai latvat tuntuvat tunkkaisilta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
  1. Ikoo Hair Fresh-Ups -kuivasampoolaput ovat täydellisiä esimerkiksi mökille tai metsäreissuun. Yksittäispakatut laput ovat todella kevyitä. Yksi riittää raikastamaan tuuheankin tukan tyven. 9,90 €.
  2. Budgien The Dry Shampoo Foam -kuivasampoo on vaahtomaisessa muodossa. Vaahto viedään tyveen käsillä, ja kevyesti hierottaessa se muuttuu puuterimaiseksi. 12,90 €.
  3. Wella System Professional Creative Care Instant Energy Dry Conditioner -kuivahoitoaineessa on mukana hiuksia hoitavia lipidejä. Suihke tekee hiuksista puristeltavan pehmoiset. 38,40 €.
  4. Pörröisen tukan saa saman tien sileäksi Kevin Murphyn Young.Again -kuivahoitoaineella. Hoitsikalla saa elvytettyä hiuksista esiin edellispäivän kiharat, ja se antaa hiuksiin myös aavistuksen volyymia. 27,90 €.
  5. Batisten kuivasampoot ovat alansa pioneereja, ja päihittäjää on edelleen vaikea löytää. Tasainen suihke, raikas tunne ja laaja tuoksuvalikoima tekevät tuotteesta huippuhyvän. 6,50 €.
  6. Aktiivihiilen avulla tyveä puhdistava Redkenin Dry Shampoo Powder 02 -kuivasampoojauhe annostellaan purkkia varovaisesti puristelemalla. Hyvin hienojakoinen jauhe jättää tukkaan ihanan freesin tunteen. 17,90 €.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla