Kosteuta, pohjusta, peitä ja luo ihosta hehkeä!
Kosteuta, pohjusta, peitä ja luo ihosta hehkeä!

Nappaa vinkit kestävään mutta heleään meikkipohjaan, ja bailaat hehkeänä aamuun saakka.

Pohjusta

Pitkäkään ilta ei häivytä meikin loistetta, kun pohjustukseen on panostettu. Valitse pohjustustuote ihosi mukaan: kiristelevä ja kuivuva iho vaatii kunnon kerrokset kosteutusta, kiiltelevä iho taas maltillisesti mattaisuutta. Suurten ihohuokosten kanssa auttavat silottavat ainesosat, jonka päälle meikkivoide levittyy sulavasti. Kemiallisen kuorinnan käyttö ennen juhlailtaa tekee iholle ihmeitä.

1. Helposti kiiltelevälle iholle sopiva Joe Blasco Face Primer -pohjustusvoide kestää hikoilua ja jopa vettä, 49,90 €.
2. Dior Dreamskin Care & Perfect -hoitoemulsio sopii aikuisen ihon heleyttäjäksi, sillä se ei tee ihosta kimaltelevaa, 125 €.
3. Smashbox Photo Finish Primerizer on kuin pohjustusvoide ja kosteusvoide samassa – se suoriutuu kummastakin hommasta kiitettävästi, 38,50 €.

Peitä

Juhlameikkipohja eroaa arkisesta versiostaan huolitelluilla yksityiskohdilla. Kun pienetkin punoitukset, näppylät ja tummat silmänaluset on häivytetty tarkasti, syntyy kokonaisuudesta juhlavan elegantti. Panosta pigmenttiseen peitetuotteeseen ja laadukkaaseen siveltimeen, jolla saat levitettyä peittoa kerros kerrokselta juuri oikeisiin kohtiin. Jos poskillasi on tapana lehahtaa punaisiksi kuumuuden tai viinin takia, varaudu ennalta. Levitä vihreään taittavaa pohjustajaa ennen meikkivoidetta, se taittaa punaisuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
4. Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer on kuin pyyhekumi tummille silmänalusille, 10,20 €.
5. Rimmel Insta CC Primer Green -pohjustusvoide taittaa iholta punaisuutta. Käytä punakoille kohdille ennen meikkivoidetta, 12,90 €.
6. Persikkainen Pixi Correction Concentrate Brightening Peach taittaa piiloon esimerkiksi verisuonia ja tummat silmänaluset, 19,70 €.

Heleytä

Valitse juhlameikkiä varten peittävä, mutta kuulautta antava meikkivoide. Liian matta meikkipohja vanhentaa ja tekee kasvoista epäluonnolliset. Saat meikkiisi hehkua sekoittamalla meikkivoiteeseen pienen määrän hohdevoidetta. Kiinnitä meikkipohja mahdollisimman samettisella irtopuuterilla. Aurinkopuuterilla kevyesti loihdittu kolmiulotteisuus taas tuo kasvoihin eloa. Kun vielä viimeistelet kasvojen korkeimmat kohdat puuterisella hehkutuotteella, olet valmis juhliin.

7. Nyx Professional Makeup Can't Stop Won't Stop Full Coverage -meikkivoide peittää ja tasoittaa, 18,90 €.
8. Sekoita Kiehl’s Glow Formula Skin Hydratoria meikkivoiteeseen. Meikkipohjasta tulee käsittämättömän kaunis, 35 €.
9. The Balm Powder Highlighter Mary-Lou Manizer on ihastuttava hehkutuote. Se tuo kasvoille kaunista kuultoa, 23,50 €.
Sisältö jatkuu mainoksen alla