Rento niskanuttura on Meghanin luottokampaus. Kuva: Reuters / Phil Noble
Rento niskanuttura on Meghanin luottokampaus. Kuva: Reuters / Phil Noble

Herttuatartason kuontalo haussa? Näillä ohjeilla kopioit Meghanin kuninkaalliset frisyyrit.

Sussexin herttuatar Meghan on herättänyt huomiota kerta toisensa jälkeen tyylivalinnoillaan. Viime kesänä ihastuimme tuoreen kuninkaallisen suosimaan rentoon niskanutturaan, mutta ei tyylitaiturin hiusrepertuaari suinkaan rajoitu pelkkään messy bun -kampaukseen.

Bustle-sivuston mukaan Meghan vannoo erityisesti tyylikkäiden nutturoiden ja huolettomien laineiden nimeen. Näiden ohjevideoiden avulla kopioit herttuattaren vaivattoman elegantit luottokampaukset.

1. Siloteltu niskanuttura

Meghan oli valinnut joulukuiseen yllätysesiintymiseensä Fashion Awards -muotigaalassa silotellumman version tavaramerkikseen muodostuneesta niskanutturasta. Yksinkertaisen, mutta juhlavan kampauksen loihdit näin (videolla alkaen 12:58).

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Korvien taa vedetyt laineet

Meghan on poikennut useita kertoja kuninkaallisesta etiketistä antamalla hiustensa laskeutua avoimina. Ilmavat lainekiharat saavat ryhtiä korvien taa vedetyistä etuhiuksista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Rento sykerö

Tämä hiuskooste ei olisi mitään ilman herttuattaren suosimaa huoletonta sotkunutturaa. Meghanin esimerkki osoittaa, että rento kampaus sopii niin arkeen kuin juhlaankin – nähtiinhän se myös osana herttuattaren häätyyliä. Olennainen osa Meghanin suosikkihiustyyliä ovat hänen kasvojaan kauniisti kehystävät pienet hiusosiot, jotka voi halutessaan kihartaa.

 
Katso myös, miten viet tavallisen ponnarin kuninkaalliselle tasolle Meghanin tyyliin:
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla