Victoria Beckham esiintyi Spice Girlsin paluukiertueella vuonna 2007 tyylissä, josta riittää muutakin ammennettavaa kuin hiusten leikkaus. Kuva: <span class="photographer">Reuters</span>
Victoria Beckham esiintyi Spice Girlsin paluukiertueella vuonna 2007 tyylissä, josta riittää muutakin ammennettavaa kuin hiusten leikkaus. Kuva: Reuters

2000-luvun ensimmäinen vuosikymmen, kuinka sinua kaipasimmekaan.

Polkkatukka on ollut jo hyvän aikaa yksi suosituimmista hiustyyleistä. Mikään tylsimyksen ratkaisu se ei ole, sillä polkkatukkatyyleissä on mistä valita.

Jos haaveilee polkasta, harkittavien hiustyylien listalle kannattaa lisätä myös vanha tuttu 2000-luvun alkuvuosilta: niin sanottu käänteinen eli a-linjainen polkkatukka, jossa hiukset ovat lyhyimmät niskassa ja pitenevät eteen kasvoja kohti mennessä. Hiusten alareunaan muodostuu siis viisto linja.

Kuuluisin esimerkki lienee Spice Girls -yhtyeen Victoria Beckhamilla vuoden 2007 tienoilla nähty polkkatukkakampaus.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vuoden 2019 version salaisuus on sen stailaaminen, kirjoittaa Popsugar. Pehmeät laineet saavat hiustyylin näyttämään niin modernilta, että Beckham-tyyli unohtuu hetkessä. Hiustyyli sopiikin etenkin niille, joiden hiukset ovat luonnostaan taipuisat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uudessa versiossa pituusero etummaisten hiusten ja muiden välillä voi olla hienovarainen...

...tai oikein kunnolla erottuva, jos rohkeutta riittää.

Edestä vähän – tai vähän enemmän – pidemmän leikkauksen etu on myös se, että etummaisilla hiuksilla on tapana joutua kaikkein kovimpaan rasitukseen, kun niitä kosketellaan, kiharretaan ja kiinnitetään ponnarille. Kulutuksen seurauksena ne saattavat katkeilla ja haaroittua muita hiuksia nopeammin, joten pienestä ekstrapituudesta tuskin on haittaa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chopped ✂️ #staciecostellohair

Henkilön Stacie Costello (@staciecostellohair) jakama julkaisu

Taas tätä shittiä

Me Naisissa on vähän väliä näitä skeidajuttuja.

Maaritille ja muille "toimittajille" tiedoksi: Jutussa ei ollut yhtään polkkatukkaa. Polkkatukka on tasapitkä, korkeintaan puolipitkä tukka suoraan leikatulla otsatukalla. Yleensä suora, tai korkeintaan föönätty (kuten Amerikan Voguen päätoimittajalla).

Vierailija

Faktoja tiskiin: Victoria Beckhamilla oli sama polkkatukka jo Spice Girlsien läpimurtohitti Wannaben musiikkivideolla, joka kuvattiin huhtikuussa vuonna 1996.

Sisältö jatkuu mainoksen alla