Hiustyylin ja paidankaulusten keskinäisellä kemialla kannattaa leikitellä.

Hiustyyli kruunaa asun, sillä sen avulla voi joko tasapainottaa kokonaisuutta tai korostaa jotakin asun elementtiä.

Ei tietenkään ole olemassa mitään sääntöjä siitä, mitkä hiustyylit sopivat tai eivät sovi tiettyjen vaatekappaleiden kanssa. Kaikkia yhdistelmiä kannattaa kokeilla.

Hiukset ja vaatteet linkittyvät yhteen jossakin kaulan seutuvilla, joten erityisesti pääntiehen kannattaa kiinnittää huomiota. Etenkin pitkähiuksisella riittää leikittelymahdollisuuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokosimme inspiraatioksi viisi kivaa ja toimivaa kampauksen ja pääntien yhdistelmää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Skarpit kaulukset ja Pikku Myy -nuttura

Tärkätyissä kauluksissa tai ylös asti napitetussa kauluspaidassa on jotakin hyvin virallista ja asiallista, joten sen kontrastiksi sopii hyvin leikkisä pään päälle kiepautettu nuttura.

Kampauksesta voi tehdä joko siistin ja sileän tai sitten piristää tyyliä Fendin kevätnäytöksessäkin nähdyillä korkkiruuvihaituvilla.


2. Antava pääntie ja tiukka keskijakaus

Vastakohtaisia mielikuvia kannattaa ajatella myös, kun asu on erityisen antava. Kun hiukset kiinnittää tiukalle niskanutturalle tai sileäksi poninhännäksi, tyylistä tulee hienostuneen huoliteltu.

3. Korkea kaulus ja taakse sliipattu kampaus

Kun huomio kiinnittyy asun kaulukseen, hiukset kannattaa kammata pois tieltä.

Jos hiuksia ei halua laittaa kiinni, trendikäs wet look -kampaus on etenkin iltamenoihin sopiva vaihtoehto. Se pelastaa myös silloin, kun hiuksia ei jaksa ei ehdi pestä.


4. V-pääntie ja latvat takana

V:n muotoinen pääntie tai kauluspaita, jonka ylimmät napit on jätetty auki, on mitä mainioin tapa esimerkiksi esitellä kaulakorukokoelmaansa.

Silloin pitkät hiukset kannattaa harjata olkapäiden taakse ja vaikka ihan korvien taakse, jotta asun etuosa saa huomiota.

5. Pyöreä pääntie ja hiustyyli kuin tyyli

Minkä tahansa pääntien voi tietenkin yhdistää mihin tahansa hiustyyliin onnistuneesti, mutta klassinen pieni ja pyöreä pääntie on erityisen kiitollinen stailattava!

Se näyttää superhyvältä niin valtoimenaan valuvien kiharoiden kuin lettien ja nutturoidenkin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla