Kuvat
Reuters
Tyyli-ikoni Alexa Chung jakaa tätä nykyä vinkkejään hulvattomalla Youtube-kanavallaan.
Tyyli-ikoni Alexa Chung jakaa tätä nykyä vinkkejään hulvattomalla Youtube-kanavallaan.

Jakauksen saa kesytettyä hiustenkuivaajan avulla.

Helpoin tapa uudistaa hiusten ja koko kasvojen ilmettä?

Tietenkin jakauksen paikan vaihtaminen.

Kiepauttamalla jakauksen pään puolelta toiselle saa helposti tuuheutta hentoon kuontaloon. Hiukset jäävät ainakin hetkeksi pyöhkeinä päälaelle, kun yhteen ja samaan asentoon tottuneita suortuvia siirtää toiselle puolelle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jos tuuheus ei kuitenkaan ole tavoitteena, vaan jakauksen haluaa nopeasti viivasuoraksi ja päänmyötäiseksi, kannattaa ottaa mallia ammattilaiselta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä tapauksessa vinkki tulee julkkiskampaaja George Northwoodilta, joka näyttää videolla kätevän kikan: jakauksen saa asettumaan uudelle paikalleen puhaltamalla siihen hiustenkuivaajalla kuumaa ilmaa. 

Lämpö on tuttu väline hiusten kihartamisessa ja suoristamisessa, mutta se toimii myös tällä tavalla! Fööni asetetaan suunnilleen jakauksen kohdalle, ja ilmaa puhalletaan jakauksesta ulospäin – siis siihen suuntaan, johon hiusten halutaan asettuvan. Kun hiuksia vielä harjaa samalla jakauksesta kohti latvoja, kampauksesta tulee siisti alta aikayksikön.

Northwood esitteli vinkin mallina ja juontajana tunnetuksi tulleen Alexa Chungin Youtube-kanavalla. Videolla kampaaja näyttää, miten tehdään androgyyni juhlatyyli.

Katso myös aiemmasta jutustamme, miten jakauksen paikan vaihtaminen vaikuttaa ulkonäköön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla