Nyt on nätti ja kimmeltää.
Nyt on nätti ja kimmeltää.

Vinkki ei ole tällä kertaa alipainekuppi eikä täyteaine.

Oletko joskus yrittänyt rajata huulet nätisti varsinaisten rajojen ulkopuolelta? Kylie Jenner perusti menestysbisneksen tekemällä niin, herttuatar Meghan kuulemma tekee niin, ja jos huulet rajaa vain ihan hienovaraisesti yli, huulien luonnollisia uloimpia rajoja käyttäen, moni on onnistunutkin saamaan nätin lopputuloksen.

Ohuehkoihin huuliin on kuitenkin olemassa yksi voittoisa meikkikikka, jolla huulet eivät yritä olla yhtään paksummat, mutta näyttävät hyviltä: highlighter eli valoa heijastava korostustuote. Vinkki paljastetaan Stylecraze-sivustolla.

Tee näin:

  1. Pohjusta huulet silmämeikin- tai huultenpohjustusaineella
  2. Rajaa ihan tavallisesti – vaikka sieltä ylärajalta, jos osaat. Jos et halua pienentää huuliasi entisestään, älä valitse hyvin tummaa rajauskynää ja huulipunaa.
  3. Laita huulipunaa.
  4. Nyt tulee se kikka: lisää vähän voidemaista highlighteria eli korostusvoidetta amorinkaaren päälle. Highlighter tekee huuliin syvyysvaikutelmaa. Jos haluat tehdä lisäkokeiluja korostusvoiteen kanssa, laita sitä pikku tippa keskelle alahuulta ja häivytä huulipunan sekaan. Sama, kolmiulotteinen efekti sen kun parantuu.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla