Salaisuus on peitevoiteen oikeassa sävyssä – eikä se ole, mitä voisi luulla.

Finnien kätkeminen on todellinen taitolaji. Sitä luulisi, että homma hoituu tipalla peitevoidetta, mutta annas olla! Monesti tuntuu jopa siltä, että peittämisyritykset saavat näpyn vain paistamaan naamalta entistä näkyvämmin.

Ratkaisu on kuitenkin yllättävän pienestä kiinni. Se selviää, kun tutustuu meikkitaiteilija Nam Von ohjeisiin. Allure-sivusto kertoo simppelistä kikasta, jonka Vo jakoi seuraajilleen Instagramissa.

Vo kertoo Instagram-videollaan, että finnin piilottamisessa olennaisinta on oikean peitevoidesävyn valinta. Siinä missä esimerkiksi silmänalusille on tapana käyttää jopa hieman omaa ihonsävyä vaaleampaa peitetuotetta, kannattaa näppypuuhiin valita peitevoide, joka on puoli astetta tai asteen tummempi kuin oma iho. Vo selittää, että vaaleampi sävy vain kirkastaa näpyn aluetta eli tuo sen paremmin esiin, kun taas tummempi sävy auttaa piilottamisessa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vo pyöräyttää hieman peitevoidetta näpyn päälle ja ympärille ja häivyttää sen sitten meikkisienellä tuputellen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lopuksi Vo lisää vielä meikkipuuteria. Tässä kohtaa hän jakaa vielä kaksi ratkaisevaa vinkkiä lisää. Ensinnäkin meikkipuuteria tulisi taputella finnin päälle mutta myös sen ympärille, jotta kohta sulautuu kasvoihin mahdollisimman huomaamattomasti.

Toinen vinkki on, että meikkipuuteri kannattaa levittää pienellä pehmeällä siveltimellä. Isokokoiset puuterisiveltimet puolestaan kannattaa jättää muihin käyttötarkoituksiin.

Von yksinkertainen rutiini näyttää todella toimivan. Vaikka hän myöntää, että finni on operaation jälkeen edelleen hieman koholla, ei sitä lyhyen videon lopuksi enää erota.

Tämä finnikikka menee ehdottomasti jatkoon!

Sisältö jatkuu mainoksen alla