Me Naiset
|
Marjut Laukia
Ranskalainen manikyyri on klassikko, joka ei mene muodista. Kuva: Shutterstock
Ranskalainen manikyyri on klassikko, joka ei mene muodista. Kuva: Shutterstock

Modernin ranskalaisen manikyyrin voi toteuttaa liukuvärjäyksenä. Se näyttää hyvältä myös lyhyissä kynsissä.

Minimalistiset kynsitrendit ovat yhä suosiossa, ja myös vanha kunnon ranskalainen manikyyri pitää pintansa. Onhan kyse klassikosta.

Valkokärkinen lakkaus näyttää hyvältä, oli kynsien pituus mikä hyvänsä, mutta aivan tynkäkynsissä tyyli saattaa korostaa kynsien lyhyyttä.

Popsugar-sivusto bongasi ruotsalaisen kynsitaiteilijan Instagramista hauskan kikan, jonka avulla ranskalaisen manikyyrin voi toteuttaa modernisti myös nysäkynsiin. Siinä kärkeä ei ole maalattu tarkasti, vaan valkoinen ja vaaleanpunertava pohjasävy sulautuvat toisiinsa liukuvärjäyksen avulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Popsugarin mukaan tyyli saa kynnet näyttämään jopa hieman todellista pidemmiltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyyli on helppo toteuttaa myös kotona. Kynnet lakataan muuten normaalisti, mutta valkoinen sävy töpötellään meikkisienellä kynnen kärkeen. Liukuväriefekti syntyy, kun valkoista lakkaa kerrostaa kynnen kärkeen.

Iho kynsien ympärillä kannattaa suojata esimerkiksi teipillä, sillä töpötellessä lakkaa leviää väistämättä myös sormiin. Kun lakka on kuivunut, tyyli viimeistellään päällyslakalla.

Vierailija

Olisi ollut kiva, jos tässä lyhyitä kynsiä käsittelevässä artikkelissa olisi ollut myös kuva niistä oikeasti lyhyistä kynsistä. Kuvituskuva pitkistä kynsistä ei valitettavasti mitenkään liity artikkeliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla