Punaiset pohjat ovat Christian Louboutinin kenkien tavaramerkki. Kuvat: Reuters, Christian Louboutin
Punaiset pohjat ovat Christian Louboutinin kenkien tavaramerkki. Kuvat: Reuters, Christian Louboutin

Luksuskenkämerkki Christian Louboutin laajentaa valikoimaansa tyyriisiin kynsilakkoihin.

Jos vilahdus punaista kengänpohjaa saa sydämesi väpättämään, saattaa hankintalistallasi olla pian saman sävyinen kynsilakka.

Punapohjavillitys sai alkunsa, kun ranskalainen kenkäsuunnittelija Christian Louboutin lainasi uransa alussa assistentiltaan pullon kynsilakkaa. Louboutin maalasi suunnitteilla olevan kengän pohjan punaiseksi tehdäkseen designistaan särmikkäämmän. Punapohjaisista kengistä tuli klassikko.

Nyt kauneuspiireissä kohistaan, sillä Christian Louboutin on kertonut antavansa kosmetiikalle takaisin sen, minkä hän aikanaan lainasi. Luksusmerkki nimittäin lanseeraa elokuun lopulla 30 sävyn kynsilakkamalliston. Sävyistä tärkein, kengänpohjanpunainen Rouge Louboutin, on myynnissä jo nyt ainakin yhdysvaltalaistavaratalo Saksin verkkokaupassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Fashionista-sivuston mukaan kynsilakka on tällä hetkellä myynnissä olevista luksuslakoista kallein, mutta sivusto kehuu lakkaa varsin mainioksi. Pullollisesta saa pulittaa peräti 50 dollaria eli noin 37 euroa. Hintavimmatkin luksuslakat maksavat Suomessa kymmenisen euroa vähemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuten huippukorkeat kengät, kynsilakkaputelikin on muotoilultaan hieman epäkäytännöllinen. Se on peräti 8 tuumaa eli 20 senttimetriä korkea, joten putelia ei välttämättä huvita napata matkalle mukaan. Koriste-esineenä se lienee mainio.

Lue myös:

Glitterpuuteria ja värillisiä kärkiä – näin teet kesän ihanimmat kynnet

Varo nakkisormiefektiä! Valitse kynsilakka ihosi sävyn mukaan

Suoraan vai pyöristäen? Tämä on oikea tapa leikata varpaankynnet

Sisältö jatkuu mainoksen alla