Tavallista tiiviimmän käsienpesun kuivattamia käsiä kannattaa kosteuttaa. Listasimme omat suosikkimme käsivoiteiden joukosta.

Koronaviruksen levitessä käsienpesu on noussut tavallistakin tärkeämmäksi. Hyvästä käsihygieniasta huolehtiminen lieneekin olennaisin konsti, jolla yksittäinen ihminen voi ehkäistä tartuntojen leviämistä.

Tavallista tiheämpi käsien peseminen ja ahkera käsidesin käyttö vaativat kuitenkin veronsa: käsien iho kuivuu, kutisee ja pahimmillaan halkeilee.

Oireita voi helpottaa huolehtimalla käsien kosteutuksesta. Koostimme yhteen käytössä toimiviksi toteamamme käsivoiteet, joiden joukosta saattaa löytyä sinunkin uusi suosikkisi. Kas tässä Me Naisten toimituksen lempparikäsirasvat:

1. Organic Shop Cherry and Lotus (Japanese SPA) Hand & Nail Cream-Balm, 75 ml, n. 3 €

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Miellyttävän tuntuinen ja sopivan kosteuttava voide, jonka hinta–laatu-suhde on erinomainen. Erityistä plussaa siitä, että tuote on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.” – Anna

Organic Shopin tuotteita myyvät ainakin luonnonkosmetiikan verkkokaupat (esim. House of Organic, Ecco Verde), Stockmann, Sokos, luontaistuotekaupat ja Tokmanni.

2. Lemon Juice & Glycerin Perinteinen käsivoide, 100 g, n. 3 €

”Suomessa valmistettu Lemon Juice & Glycerinen käsivoide on paras. Siitä tulee lapsuus mukavasti mieleen, ja kyllä se auttaakin.” – Heidi H.

3. CeraVe Reparative Hand Cream, 50 ml, 6,90 €

”Apteekissa suositeltiin tätä, kun kädet alkoivat kuivua ahkerasta pesemisestä. Voide pehmentää karheat rystyset, mutta kuivuu hyvin, eikä jätä tahmeaa fiilistä. Kun unohdin voiteen viikonlopuksi työpaikalle, olin ihan pulassa. Mikään muu käsirasva ei sovi minulle näin hyvin.” – Heidi I.

4. The Body Shop Fuji Green Tea Hand Cream, 30 ml, 6,90 €

”The Body Shopin käsivoiteet ovat oikein toimivia. Itse olen ihastunut eri vaihtoehdoista erityisesti tähän, joka saa tuoksunsa vihreän teen uutteesta. Muutkin vaihtoehdot ovat herkullisten tuoksujen ystävälle mieleen, mutta tuoksuyliherkille voiteet eivät taida soveltua. Pieni pakkauskoko on kätevä pitää tarvittaessa mukana.” – Anna

The Body Shopin tuotteita myyvät sen omien liikkeiden ja verkkokaupan lisäksi ainakin K-Citymarketit ja Stockmannit.

5. YA Hoitava käsivoide, 100 ml, 7,20 €

”Sain tästä käsivoiteesta ilmaisnäytteen apteekissa asioidessani. Se on hyvä, hoitava ja kosteuttava. Erityisen tärkeää käsirasvassa on, että se imeytyy hyvin, eikä siitä tule lähmäkäsiä – siinä mielessä tämä on passeli.” – Marjut

6. Aqualan L perusvoide, 200 g, n. 8 €

”Aqualan L -perusvoide on edullinen, riittoisa ja sopii allergisille sekä atoopikoille. Vaikka se ei ole nimenomaisesti käsille tarkoitettu, sitä voi käyttää mihin vain. Soveltuu myös meikinpostoon.” – Ninni

Tuotteesta on saatavilla myös muita pakkauskokoja.

7. The Body Shop Hemp Hard-Working Hand Protector, 100 ml, 16,50 €

”Body Shopin hamppukäsirasva on kestosuosikkini. Hiljattain yritin löytää jotain vastaavaa edullisemmasta hintaryhmästä, mutta en onnistunut. Voide on todella kosteuttavaa, mutta sen koostumus on kuitenkin miellyttävä ja se imeytyy paljon paremmin kuin moni muu voide. Käytän voidetta iltaisin ennen nukkumaanmenoa.” – Viivi

Tuotteesta on saatavilla myös pienempi pakkauskoko. The Body Shopin tuotteita myyvät sen omien liikkeiden ja verkkokaupan lisäksi ainakin K-Citymarketit ja Stockmannit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla