Kuiskaussilmänrajauksessa ei tarvitse huolehtia millintarkoista reunoista.

Niin mielettömän hienon näköinen kuin kunnon kissansilmärajaus olisikin, sen tekeminen ei aina ole vaivan arvoista. Pahimmillaan rajauksen tuhraamisessa kuluvat hermojen lisäksi kaikki vanupuikot, eikä tarkkuudesta ole tietoakaan.

Viime syksynä kissansilmärajausta vihaaville suotiin sormenjälkirajauksen trendi. Stressittömässä meikkityylissä rajaus näyttää siltä, kun väri olisi painettu peukalolla silmän ulkonurkkaan.

Jos sormenjälkirajaus on vähän turhankin epätarkka, nyt tarjolla on hillitympi mutta yhtä lailla helppo silmänrajaustyyli: kuiskaussilmänrajaus!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nimen meikkityylille on keksinyt Glamour, joka ennustaa, että tyylistä tulee yksi syksyn huipputrendeistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuiskaussilmänrajaus on periaatteessa samanlainen klassisen silmänrajauksen kanssa. Keskiössä on kuitenkin hailakka väri sekä kevyt suttuisuus, mikä tekee rajauksesta ikään kuin tavallisen silmänrajauksen kuiskauksen.

Hillitty silmänrajaus on paitsi helppo saada aikaan myös melko kevyt, mikä sopii arkeenkin. Meikin voi tehdä esimerkiksi ruskealla silmänrajaustussilla tai -kynällä, mutta myös luomivärillä saa kevyesti sumuisen tuloksen aikaan.

Kokosimme yhteen 7 esimerkkiä siitä, mistä kuiskaussilmänrajauksessa on kyse:

 

@nikki_makeup 💖

Henkilön Veronica Bistene (@veronicabistene) jakama julkaisu

 

eyeliner esfumado e lábios nude ✨ 👉🏻 vejam o antes #makeup #makeupartist #nudelips #smokyeyeliner

Henkilön inês silva (@inessilvaxmakeup) jakama julkaisu

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla