Frantsila Anti-Pollution Facial  Serum -öljyseerumi suojaa ihoa  ilmansaasteilta ja rauhoittaa  tulehduksia, 55 €.  Clinique Smart Custom-repair Eye Treatment -silmänympärysvoide lupaa hoitaa ihoä älykkäästi sen tarpeiden mukaan, 52,50 €.  Isadora Active All Day wear make-up 24hrs -meikkivoide on kuulas ja ohut, mutta kestää hikoilua ja ilmankosteutta, 21,90 €.
Frantsila Anti-Pollution Facial Serum -öljyseerumi suojaa ihoa ilmansaasteilta ja rauhoittaa tulehduksia, 55 €. Clinique Smart Custom-repair Eye Treatment -silmänympärysvoide lupaa hoitaa ihoä älykkäästi sen tarpeiden mukaan, 52,50 €. Isadora Active All Day wear make-up 24hrs -meikkivoide on kuulas ja ohut, mutta kestää hikoilua ja ilmankosteutta, 21,90 €.

Mitä uutta tuleva vuosi tuo kosmetiikkarintamalle? Listasimme alkavan vuoden kiinnostavimmat kauneustrendit.

1. Well-aging

Halleluja! Vihdoin on ymmärretty, ettei ikä määritä meitä.

Well-aging-ilmiössä ihoa ei hoideta niinkään iän mukaan vaan mietitään, mitä mikäkin ihotyyppi tarvitsee. Suurkaupungissa asuva valitsee kosteusvoiteen, joka sisältää suojan ilmansaasteita vastaan. Ulkona paljon aikaa viettävät hyötyvät aurinkosuojasta ympäri vuoden, ja tietokoneella työskentelevät voivat suojautua laitteiden siniseltä valolta. Stressaaja hyötyy rauhoittavasta öljystä.

1 Exuviance Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence -hoitoneste sisältää probioottista uutetta, joka suojelee ihoa saasteilta, 57 €. 2 Madara City CC  Anti-Pollution CC Cream -värivoide suojaa ihoa saasteilta ja auringolta ja lupaa vahvistaa ihon hyvää mikrobikantaa, 29 €. 3 Nivea 1 Minute Urban Detox Mask Pore Refine -naamio lämpenee iholla ja pääsee puhdistamaan ihohuokosia tehokkaasti, 11,50 €. 4 S5 Calm Serum -hoitoseerumi vähentää ihon punaisuutta pohjoisen tryffelin avulla, ja glykoproteiini suojaa ihosoluja kuumuudelta, kylmältä, kuivuudelta ja ympäristön haitoilta, 59,50 €. 5 Lumene Nordic Noir Birch Black Mascara -ripsiväri sisältää suomalaista koivun hiilipigmenttiä, jolla saadaan ultramusta lopputulos, 19,90 €. 6 Glamglow Starpotion Liquid Charcoal Clarifying Oil -kasvoöljy on mustaa, mutta puhdistava aktiivihiili sulautuu ihoon täysin, 48 €. 7 Bybi Detox Dust -jauhenaamion  aktiivihiili syväpuhdistaa stressaantuneen ihon. Sekoita muutamaan vesitippaan, hunajaan tai jogurttiin, 29,90 €.
1 Exuviance Probiotic Lysate Anti-Pollution Essence -hoitoneste sisältää probioottista uutetta, joka suojelee ihoa saasteilta, 57 €. 2 Madara City CC Anti-Pollution CC Cream -värivoide suojaa ihoa saasteilta ja auringolta ja lupaa vahvistaa ihon hyvää mikrobikantaa, 29 €. 3 Nivea 1 Minute Urban Detox Mask Pore Refine -naamio lämpenee iholla ja pääsee puhdistamaan ihohuokosia tehokkaasti, 11,50 €. 4 S5 Calm Serum -hoitoseerumi vähentää ihon punaisuutta pohjoisen tryffelin avulla, ja glykoproteiini suojaa ihosoluja kuumuudelta, kylmältä, kuivuudelta ja ympäristön haitoilta, 59,50 €. 5 Lumene Nordic Noir Birch Black Mascara -ripsiväri sisältää suomalaista koivun hiilipigmenttiä, jolla saadaan ultramusta lopputulos, 19,90 €. 6 Glamglow Starpotion Liquid Charcoal Clarifying Oil -kasvoöljy on mustaa, mutta puhdistava aktiivihiili sulautuu ihoon täysin, 48 €. 7 Bybi Detox Dust -jauhenaamion aktiivihiili syväpuhdistaa stressaantuneen ihon. Sekoita muutamaan vesitippaan, hunajaan tai jogurttiin, 29,90 €.

2. Älykkyys

Rakastatko hieman kummallisia kosmetiikka­uutuuksia ja olet kauneuden tähden valmis vaikka johtamaan ihollesi sähköä? Tämä on sinulle: äly tunkee myös kauneudenhoitoon. Äly­laitteet mittaavat ihon ikää ja tehostavat raaka-aineiden imeytymistä. Älykkyys näkyy myös käyttäjäystävällisenä pakkausdesignina ja yhä yllättävämpänä tuotekehityksenä. Huuli- tai meikkivoide voi esimerkiksi reagoida ihon omaan pH-arvoon
ja muuttaa sävyn sopivaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
1. Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer -iontoforeesilaitetta käytetään yhdessä kostean kangasnaamion kanssa, jolloin se auttaa naamion tehoaineita imeytymään paremmin ihoon, 67,70. 2. Medik8 r-Retinoate Rejuvenating Eye System -tehokuuri silmänympäryksille kestää neljä viikkoa. Ihoa hoidetaan sekä mikrokanava- ja bioselluloosanaamioilla viikon välein. Alla käytetään lisäksi tehoseerumia, 139 €. 3. Elizabeth Arden Superstar Skin renewal booster -voide sisältää probiootteja ja tehostaa kaikkien muiden sen jälkeen levitettävien tuotteiden vaikutuksia, 59 €. 4. It’s Skin power 10 Formula Ve Sheet Mask -kangasnaamion E-vitamiini antaa iholle hehkua, 5 €. 5. Color Wow Dream Coat Supernatural Spray for Curly Hair -kosteussuojasuihke pitää kiharat sileinä säässä kuin säässä. Vaikutus pysyy hiuksissa jopa kolme pesua, 35 €.  6. Foreo Luna Fofo -kasvoharjan kääntöpuolella olevat sensorit mittaavat ihon iän ja tarpeet ja räätälöivät pesuohjelman sen mukaisesti, 89 €. 7. Lierac Hydragenist Nutri-Plumping Balm -huulivoiteen väri räätälöityy jokaisen huulilla niiden omaan sävyyn sopivaksi pH-teknologian ansiosta, 19,30 €.
1. Leegeehaam Deep & Quick Ion Enhancer -iontoforeesilaitetta käytetään yhdessä kostean kangasnaamion kanssa, jolloin se auttaa naamion tehoaineita imeytymään paremmin ihoon, 67,70. 2. Medik8 r-Retinoate Rejuvenating Eye System -tehokuuri silmänympäryksille kestää neljä viikkoa. Ihoa hoidetaan sekä mikrokanava- ja bioselluloosanaamioilla viikon välein. Alla käytetään lisäksi tehoseerumia, 139 €. 3. Elizabeth Arden Superstar Skin renewal booster -voide sisältää probiootteja ja tehostaa kaikkien muiden sen jälkeen levitettävien tuotteiden vaikutuksia, 59 €. 4. It’s Skin power 10 Formula Ve Sheet Mask -kangasnaamion E-vitamiini antaa iholle hehkua, 5 €. 5. Color Wow Dream Coat Supernatural Spray for Curly Hair -kosteussuojasuihke pitää kiharat sileinä säässä kuin säässä. Vaikutus pysyy hiuksissa jopa kolme pesua, 35 €. 6. Foreo Luna Fofo -kasvoharjan kääntöpuolella olevat sensorit mittaavat ihon iän ja tarpeet ja räätälöivät pesuohjelman sen mukaisesti, 89 €. 7. Lierac Hydragenist Nutri-Plumping Balm -huulivoiteen väri räätälöityy jokaisen huulilla niiden omaan sävyyn sopivaksi pH-teknologian ansiosta, 19,30 €.

3. Sporttisuus

Urheilun trendikkyys näkyy paitsi muodissa, myös kauneudessa. Aktiivinen elämäntyyli vaatii paljon meikkituotteilta. Niiden on pysyttävä paikoillaan koko päivän ja oltava hikoilun- ja liikunnankestäviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Athleisure-trendin mukaiseen meikkityyliin kuuluu esimerkiksi läpinäkyvän voidemainen poskipuna, joka tavoittelee ulkoilun jälkeistä luonnollista rusotusta, sekä meikkivoide, joka on henkäyksenohut. Urheilulliseen elämäntyyliin sopivat myös all in one -tuotteet, joiden ansiosta kosmetiikka-arsenaali on helpompi kuljettaa mukana.

1 Tonymoly Panda’s Dream Dual Lip & Cheek -paletti sopii sekä huulille että poskille. Läpinäkyvä voidemainen koostumus on todella luonnollinen,  11,90 €. 2 Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick -silmänympärysvoidepuikko tuntuu iholla viileältä ja vähentää turvotusta ja tummuutta silmien  alla, 14,90 €. 3 Keune Shampoo Stick -sampoo näyttää deodorantilta ja sillä voikin pestä hiusten lisäksi myös kainalot. Näppärä lisä treenikassiin tai  lentäessä käsimatkatavaroihin. 34,90 €. 4 Leegeehaam Grow Vita Propolis Ampoule -ampulli on propolisuutetta sisältävä tehoseerumi, joka heleyttää ihoa ja sopii myös akneen taipuvaisille kasvoille, 32,80 €. 5 Ecooking Facial Mist -kasvovesi supistaa ihohuokosia ja sillä voi pestä pois kevyen meikin  ja hien sekä kosteuttaa ihoa päivän mittaan, 28 €. 6 Smashbox Always on liquid eye liner -rajaustussilla saa tarkkaa jälkeä, joka pysyy hyvin iholla, 20 €. 7 Mac Studio Fix 24-hour Smooth wear concealer -peiteaineesta on lukuisia sävyvaihtoehtoja ja se pysyy koko päivän, 20,50 €.
1 Tonymoly Panda’s Dream Dual Lip & Cheek -paletti sopii sekä huulille että poskille. Läpinäkyvä voidemainen koostumus on todella luonnollinen, 11,90 €. 2 Tonymoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick -silmänympärysvoidepuikko tuntuu iholla viileältä ja vähentää turvotusta ja tummuutta silmien alla, 14,90 €. 3 Keune Shampoo Stick -sampoo näyttää deodorantilta ja sillä voikin pestä hiusten lisäksi myös kainalot. Näppärä lisä treenikassiin tai lentäessä käsimatkatavaroihin. 34,90 €. 4 Leegeehaam Grow Vita Propolis Ampoule -ampulli on propolisuutetta sisältävä tehoseerumi, joka heleyttää ihoa ja sopii myös akneen taipuvaisille kasvoille, 32,80 €. 5 Ecooking Facial Mist -kasvovesi supistaa ihohuokosia ja sillä voi pestä pois kevyen meikin ja hien sekä kosteuttaa ihoa päivän mittaan, 28 €. 6 Smashbox Always on liquid eye liner -rajaustussilla saa tarkkaa jälkeä, joka pysyy hyvin iholla, 20 €. 7 Mac Studio Fix 24-hour Smooth wear concealer -peiteaineesta on lukuisia sävyvaihtoehtoja ja se pysyy koko päivän, 20,50 €.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla