Kuvat
Reuters ja Instagram / @KKWBEAUTY
Tämän vuoden Met-gaalassa Kim Kardashian Westin kasvoilla nähtiin glitterillä somistettu smoky eye. Hänen häätyylinsä on hillitympi.
Tämän vuoden Met-gaalassa Kim Kardashian Westin kasvoilla nähtiin glitterillä somistettu smoky eye. Hänen häätyylinsä on hillitympi.

Kim Kardashian Westin häämeikki? Naisen uusin meikkikokoelma näyttää, miten kuka tahansa pääsee lähelle samaa klassista tyyliä.

Lähestyvä kesä tietää hääsesongin alkua, ja siihen markkinarakoon iskee nyt myös julkkis ja bisnesnainen Kim Kardashian West.

Kimin KKW Beauty -meikkimerkin uusin kokoelma on nimittäin inspiroitunut häämeikistä – tarkalleen ottaen hänen omasta häämeikistään viiden vuoden takaa.

Ja miksei? Kimin häämeikki on varsin klassinen ja toimiva myös tulevan kesän juhlissa. Meikkikokoelman, eräänlaisen häämeikin ”selviytymispakkauksen”, lanseerausta varten se on toteutettu Kimille uudelleen ja ikuistettu kuviin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka ei aikoisi hankkia kyseistä meikkisettiä itselleen, siitä on helppo ottaa mallia. Meikkilookin kulmakiviä ovat pehmeät ruskeat luomivärisävyt, lämpimän nudensävyinen huulimeikki, persikkaisen pinkki poskipuna ja samppanjanvärinen korostuspuuteri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei siis todellakaan mitään erikoisuuksia, vaan tuotteita, joista ainakin suurin osa saattaa jo löytyä meikkipussista.

Sen sijaan yksi tärkeä asia loistaa poissaolollaan: pohjameikki. Kasvojen ihon meikkaaminen on yksi juhlameikin tärkeimmistä vaiheista, mutta meikkikokoelma ei anna mitään vihjeitä siitä, millainen meikkivoide pitäisi valita tai miten Kimin kasvot oli varjostettu.

Juhlameikkiä suunnitellessa kannattaa myös ottaa huomioon, että värit, jotka sopivat Kimille, eivät välttämättä ole parhaat mahdolliset esimerkiksi todella vaalea- tai tummaihoiselle.

Etenkin huulipuna- ja poskipunavalinnassa kannattaa ennen kaikkea huomioida oman ihon pohjasävy ja tummuusaste.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💍

Henkilön Kim Kardashian West (@kimkardashian) jakama julkaisu

Jos aiot tehdä hää- tai juhlameikin kesän tärkeään hetkeen itse, poimi jutustamme 6 vinkkiä täydelliseen lopputulokseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla