Korealaiset eivät todellakaan käy kosmetologilla suomalaiseen kerran vuodessa -tapaan, vaan huomattavasti useammin. Kuva: Shutterstock
Korealaiset eivät todellakaan käy kosmetologilla suomalaiseen kerran vuodessa -tapaan, vaan huomattavasti useammin. Kuva: Shutterstock

Aasialaiset kosmetiikkatrendit tulevat kovaa: ensin saimme BB- ja CC-voiteet, nyt ihailemme korealaista kauneudenhoitoa.

Korealainen ihonhoitoguru, ihotautilääkäri Wonwoo Choi kertoi Fashionista-lehdelle, mitkä ovat tärkeimpiä asioita heidän kauneudenhoidossaan.

1. Kotona ja lääkärillä. Korealaiset naiset harrastavat kauneudenhoitoa kotona, mutta käyvät myös säännöllisesti kosmetologilla ja ihotautilääkärillä. CNN:n artikkelista käy ilmi, että korealaisissa pyyhkeellä tehtävissä seshin-kuorinnoissa pitäisi esimerkiksi käydä viikoittain. Myös plastiikkakirurgien toimenpiteet ovat suosittuja.

2. Saa sattua! Kauneuden eteen ollaan valmiita kärsimään. Osa toimenpiteistä on kivuliaita, mutta korealaiset eivät valita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Rankkoja hoitomuotoja voi kokeilla Suomessakin. Mekin käymme yhä enemmän kidutukselta kuulostavassa mikroneulauksessa sekä yrttinyyttihoidossa, joka huijaa ihon saaneen palovamman. Lisää hoidoista:

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Täsmätuotteet ongelmiin. Korealaiset valitsevat tuotteensa tarkasti. Koko vartalon yleisvoide jää kauppaan, ja ostoskoriin valitaan kosteuttavia ampulleja, erikoisnaamioita ja vaalentavia voiteita.

4. Kosteutus! Sen nimeen Wonwoo Choi vannoo. Erityisesti tästä navakassa syystuulessa ja ihoa raatelevassa talvipakkasessa tarpovat suomalaiset kuivakasvot voivat ottaa opiksi.

5. Ihmeaineet. Hyaluronihappo, glyseroli, riisiuute, merilevä ja peptidit. Nämä viisi tehoainetta ovat korealaisen kauneuden kulmakiviä. Hyaluronihappo ja peptidit ovat ihon täyteaineita, glyseroli ja riisiuute hoitavat kosteutusta kaipaavaa ihoa ja merilevä virkistää ja poistaa nestettä.

Kuinka kurinalaista! Fashionistan jutusta käy ilmi, että korealaiset naiset haluavat, että heidän ihonsa on sataprosenttisen täydellinen. Ehkä korealaista kauneudenhoitoa kannattaakin soveltaa harkiten: hiukkanen korealaista kurinalaisuutta, reilusti suomalaista rentoutta.

Lue myös:

Miksei näitä ole keksitty? Tuotteet, joita kauneusammattilaisetkin kaipaavat

Tiesitkö? Uuden kasvovoiteen kehittäminen vaatii kahden vuoden työn

Sekaisin voideviidakossa? Testaa voidebaarissa itsellesi sopivin (Kaupallinen yhteistyö)

Sisältö jatkuu mainoksen alla