Beyoncé raikasti yksivärisiä hiuksia etuosan ja latvojen raidoilla.
Beyoncé raikasti yksivärisiä hiuksia etuosan ja latvojen raidoilla.

Palkkiraidat saavat näkyä selkeästi.

Kun Beyoncé asteli uuden Leijonakuninkaan ensi-illassa punaiselle matolle hiuksineen, pian kaikki halusivat samanlaisen värjäyksen kuin hänellä: tummien ja pitkien hiusten etuosaan pari vaaleampaa raitaa. Tässä trendissä raidat eivät ole huomaamattomia miniversioita, vaan selkeitä palkkiraitoja, jotka saattavat kuitenkin liukua pehmeämmiksi latvaa kohden.

Beyoncén lisäksi malli Miranda Kerr on saanut somen sekaisin uudesta värjäystrendistä, joka on kerrankin helppo toteuttaa!

Pitkissä hiuksissa kannattaa luottaa tasamittaan: mitä tasaisemmin hiukset on leikattu, sitä paksummalta latva näyttää. Myös taakse pitenevä leikkaus sopii pitkähiuksisille: silloin on helppo jättää pari suortuvaa olkapäiden eteen ja huiskauttaa loput hiuksista niskan puolelle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jos haluat pitkiin hiuksiin sekä arkeen että juhlaan sopivan trendityylin, jätä hiusten yläosa suoraksi ja tee laineraudalla kreppimäisiä taitoksia vain hiusten latvoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

BaByliss Easy Waves -lainekiharrin on helppokäyttöinen, 54,90 €.

Goldwell StyleSign Twist Around -2-in-1 -suihke antaa lämpösuojaa ja pitoa ja valmiisiin kiharoihin suihkutettuna kiinnittää ne joustaviksi, 19,90 €.

Schwarzkopf got2b #OhMyNude -öljysuihke silottaa yksittäiset haituvat ja antaa kauniin kiillon, 6,60 €.

Briogeo Don't Despair, Repair! Deep Conditioning Mask -hiusnaamio on erityisen hoitava, joten se sopii hyvin pitkille kutrei.e, 32,90 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla