On aika lopettaa meikin korjailu kostutetuilla vanupuikoilla. Ammattilaisenkin mielestä kuivat toimivat paremmin.

Silmänrajaus meni mönkään, mutta ei hätää, onneksi on vanupuikkoja! ”Topsipuikko” suuhun ja korjauspuuhiin. (Kyllä, moni meistä on niin ällöttävä, ettei jaksa todellakaan jaksa kurottautua hanan tai meikinpoistoaineen suuntaan.)

Olemme jo aikaisemmin kertoneet, että ripsiväritöhryjen korjaamisessa jopa kaikkivoipaiset vanupuikot ovat kohdanneet voittajansa. Ripsivärin saa nimittäin rapsautettua kätevästi pois iholta pyörö- eli kulmakarvaharjalla, kun väri saa ensin kuivua hetken.

Vanupuikkokin on silti meikin korjailussa usein tarpeen. Sitä kuitenkin kannattaa käyttää kuivana, jos on uskominen yhtä Instagramin suosituinta meikkitaiteilijaa, Katie Jane Hughesia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Katie on kertonut neuvonsa muun muassa Instagramin Stories-osiossa, jossa hän julkaisee ahkerasti meikkivideoitaan. Niitä voi katsella myös jälkikäteen hänen profiilinsa kautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos rajaus menee liian leveäksi tai luomiväri häivyttyy liian laajalle alueelle, Katie korjaa tilanteen kätevästi kuivalla vanupuikolla. Ei koskaan märällä.

Märkä vanupuikko liuottaa ja levittää väriä, kun taas kuiva puikko pyyhkii ylimääräisen meikin siististi pois.

Kyllä vain, jopa sen ripsivärin.

Kysely

Kumpi on valintasi: kostutettu vai kuiva vanupuikko?

Kostutettu
Kostutettu
60.0%
Kuiva
Kuiva
40.0%
Ääniä yhteensä: 25
Sisältö jatkuu mainoksen alla