Gloria

Kun alkaa käyttää c-vitamiinseerumia, ihmettelee, miten ihmeessä aiemmin pärjäsi ilman.

1. Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop C Serum 39,90 € / 35 ml

Korealaisen Klairs-sarjan seerumi imeytyy ihoon huippunopeasti. Sen jopa lääkemäinen tuoksu lisää vaikutelmaa tehosta. Johtuneeko siitä, että panin vaikutuksia merkille muutamassa päivässä: ihon sävy näytti tasaisemmalta, myöhemmin iho myös tuntui kimmoisammalta.

Olisin kaivannut eksaktimpaa annosteluohjetta, mutta pari tippaa vaikutti riittävän. Oli toinen testin voittajaehdokkaista viime metreille saakka.

2. Medik 8 Super C80 Intense, 96 € / 30 ml TESTIN VOITTAJA

Ensireaktio oli säikähdys: käytön jälkeen iho punoitti niin, että luulin saaneeni allergisen reaktion. Kyse oli kuitenkin vain ihon sopeutumisesta tujuun tuotteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teho oli silmin havaittava nopeasti: kasvot  näyttivät selvästi freesimmiltä jo parin päivän kuluttua. Tuotteessa on kaikki kohdallaan tyylikästä pakkausta ja raikasta tuoksua myöten. Menee vakikäyttöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Lumene Valo kirkastava & silottava hyaluronitiiviste 29,90 € / 30ml

Hyvä ja luotettava perustuote. Seerumi annostellaan pipetillä, ja olisin kaivannut pullon kylkeen selvää annosteluohjetta. Nyt menin mutulla. Tuoksu oli erittäin miellyttävä ja iho tuntui hyvin kosteutetulta, mutta lisää heleyttä jäin kaipaamaan.

4. V 10 Plus Vitamin-C Serum 84 € / 30 ml

Seerumin luvataan auttavan erityisesti rasvoittuvan ihon ongelmiin, eli sopivan omalle ihotyypilleni.

Käyttöohjeessa määrätyn kolmen tipan kerta-annoksen annostelu pumppupullosta voisi sujua hallitumminkin. Vaikutukset iholla ovat selvät, ja sen sävy näyttää tasaisemmalta. Perusvarma perustuote.

5. Murumuru c-vitamiiniseerumi 24,80 € / 30 ml

Seerumi on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Siksi sen voimakas, karkkimainen tuoksu on yllätys – eikä miellyttävä sellainen.

Seerumin koostumus on melko paksu ja se imeytyy ihoon hieman hitaammin kuin monet verrokit. Odottelu kuitenkin kannattaa – myös vaikutusten, sillä niidenkin näkyminen kestää hetken. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

6. Novexpert Vitamin C Booster 54,90 € / 30 ml

Napakkaan ja täsmällisesti annostelevaan pumppupulloon pakattu tuote tuoksuu levittämisvaiheessa pistävälle, jopa epämiellyttävälle. Tuoksu kuitenkin haihtuu pian.

Ensimmäisen käyttökerran jälkeen kasvot kihelmöivät, mutta tämänkin tuotteen kohdalla se selvästi kertoo tehosta. Vaikutukset näki nopeasti. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla