Anna joulun näkyä myös kynsissäsi! Kokosimme yhteen pikkujouluihin ja joulunpyhiin sopivat tyylit. 

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan, ja pian se joulukin jo kolkuttelee ovella. Kuusen koristelun, lahjaostosten ja leipomisen ohella tätä taianomaista aikaa voi tunnelmoida loihtimalla kynnet juhlakuntoon.

Listasimme jo aiemmin kymmenen ihanaa ja uutta ideaa pikkujoulumeikkiin. Nyt on kynsien vuoro! Poimimme Instagramista joukon toinen toistaan kimaltavampia ja söpömpiä tyylejä, joiden tekeminen onnistuu, vaikket olisi mikään kynsitaituri. 

Ranskalainen manikyyri joulutyyliin

Ranskalainen manikyyri on palannut tänä vuonna lakkausten kärkikastiin. Klassikkotyyli taipuu loistavasti myös joulun aikaan, kun vaalean nudelakan vaihtaa kirkkaanpunaiseen. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nail Poetry (@nail.poetry) on

Huurteista kimallusta

Talvi on koittanut ja pakkanen paukkuu – anna sen näkyä myös kynsissä! Näihin kynsiin riittää kerros vaaleaa helmiäislakkaa ja kerros glitterlakkaa päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Halutessasi voit tehdä glitterlakan alle ranskalaisen manikyyrin, joka saa pilkottaa kimallehippujen alta. Jos haluat taiteilla, voit töpöttää kynsiin pieniä valkoisia pisteitä ja liimata kaveriksi pari tähtikoristetta.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tammy8044 (@tammy8044) on

Yksi raita riittää

Glitter kuuluu kieltämättä joulun aikaan, mutta sillä ei ole pakko lakata koko kynttä. Näihin nudekynsiin on lisätty hauska kimaltava poikkiraita, jonka saa luotua siististi teipin avulla. 

Näyttävien glitterlakkausten salaisuus on se, että lakkaa levittää meikkisienen, ei suinkaan kynsilakkapullon mukana tulevan sudin avulla. Tarkat ohjeet täydelliseen glitterkynsilakkaukseen löydät täältä

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Allure Magazine (@allure) on

Abstraktia taidetta

Valkoisen pohjalakan päälle siveltimellä suditut raidat onnistuvat, vaikka lakkauskäsi ei olisi kovin vakaa. Nämä kynnet ovat nimittäin tarkoituksella huolettoman abstraktit. Ohuet mustat raidat tuovat särmää vihreän, punaisen ja kullan rinnalle.

Kunnolla glamouria

Superjuhlavat kynnet voi loihtia yhdistämällä kultaisen glitterin tummanpunaiseen helmiäislakkaan. Lakkaa suurin osa kynsistä punaisella ja pari kullalla. Töpöttele osaan punaisista kynsistä vielä glitteriä liukuvärityyliin. Valkoiset lumihiutaleet voi jättää väliin, jos ne tuntuvat liian työläiltä.  

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma-Louise Nails & Beauty (@emmalouisenailsbeauty) on

Minimalistin juhlakynnet

Jos olet yksinkertaisen tyylin ystävä, mutta haluat silti lisätä kynsiisi hiukan juhlavaa ilmettä, on tämä lakkaus valintasi. Lakkaa kynnet vaalealla nudelakalla. Kun lakka on kuivunut, töpötä yhden kynnen kärkeen eri väreissä hohtavaa glitterlakkaa meikkisienen avulla. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denisa Ivan (@nailsdni) on

Jouluvalot sormenpäihin

Nämä jouluvalokynnet ovat näyttävät, mutta yllättävän simppelit. Lakkaa kynnet valkoisella helmiäislakalla, ja piirrä sitten jokaiseen kynteen kiemurteleva viiva mustaa kynsilakkaa ja ohutta sivellintä käyttäen. Valopalloihin riittää pari kauniin väristä lakkaa. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WPG 〡Esthetics (@evolve.esthetics) on

Karkkiraitaa ja joulupukki

Jouluaaton söpöimmät kynnet ovat tässä! Piparminttukarkit, lahjapaketit ja joulupukin mieleen tuovien kynsien juju on siinä, että keskenään erinäköisten kynsien värimaailma on sama. Jos et halua taiteilla kynsiin kaikkia kolmea tyyliä, valitse vain yksi. Karkkiraidat saa aikaan teippiä käyttämällä, lahjapakettikynnen nauha vaatii ohuen siveltimen ja vakaan käden. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgia (@nailartbygeorgia) on

Lyhyet kynnet? Ei haittaa

Tämän helpommaksi ei juhlalakkaus mene. Nysäkynsistä saa kauniit, kun lisää ripauksen hilelakkaa kynsien kärkiin ja fiiliksen mukaan myös aivan kynsinauhan tuntumaan. Hopeiset tähtipaljetit kruunaavat ilmeen. Päälle kerros kirkasta lakkaa – ja valmista tuli. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olive & June (@oliveandjune) on

Talvista tunnelmaa

Kuka sanoi, että joulukynsien on oltava punaiset tai kultaiset? Tämä Frozen-henkinen vaaleansininen lakkaus henkii talvipäivän huurteista tunnelmaa. Rennolla kädellä vedellyt harmaat, valkoiset ja hopeiset viirut tuovat mieleen räystäiltä riippuvat jääpuikot. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carly ✨ (@carlysisoka) on

Mustaa ja glitteriä

Eikö joulunpunainen ole juttusi? Dramaattisen ja tummanpuhuvan lookin ystävä valitsee mustan lakkauksen myös jouluksi. Erinomaisesti pikkujoulutunnelmaan sopivat kynnet yhdistävät mustan mattapinnan kullanhohtoiseen hilelakkaan. Koristenauhan lailla kiemurteleva lakkaus onnistuu ohuen siveltimen avulla. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Touch Of Glam (@hannahbanfield) on

Vai sittenkin metallinhohtoa?

Jos glitter tympii, sen tilalle kannattaa vaihtaa metallinen kulta. Lakkauksissa hyödynnetään nyt usein negatiivista tilaa eli varsinaisen lakkauksen ympärille jätettyä tyhjää tilaa. Nämä metalliset kynnet todistavat, miten raikkaalta tyyli näyttää. Suojaa osa kynnestä teipillä ennen kuin levität kultaisen lakan. Anna kuivua, ja levitä sitten päällyslakka. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Lee (@heymichellelee) on

Kuusenvihreää ja metallia

Näissäkin kynsissä on hyödynnetty negatiivista tilaa, mutta se on rikottu metallivärisellä rennolla koukerolla. Tummanvihreän ja ruusukullan yhdistelmä näyttää ihanalta. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Joulupukki, joulupukki

...valkoparta, vanha ukki. Tämä hauska lakkaus tuo mieleen joulupukin parran ja punaisen nutun. Lakkaa kynnet kirkkaalla pohjalakalla. Rajaa kynnet teipillä, ja lakkaa kärjet punaisella, kimaltavalla lakalla. Valkoisen pallorivistön saa luotua, kun kastaa pumpulipuikon lakkaan ja painelee sillä kuvion kynsiin. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cyn DeRella (@kolormekarma) on

Sisältö jatkuu mainoksen alla