Kuvat
Reuters, Shutterstock
Eva Longorian neutraalinsävyiset huulet kiilsivät kauniisti auringossa Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa.
Eva Longorian neutraalinsävyiset huulet kiilsivät kauniisti auringossa Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa.

Huulikiilto sopii kaikille iästä riippumatta.

Jos huulikiilto tuo sinullekin mieleen lähinnä 1990-luvun tai teini-iän ensimmäiset meikkikokeilut makean tuoksuisella ja tahmaisella puikolla, on aika päivittää käsityksiä.

Huulikiilto on nimittäin palannut – ja isosti. Sen puolesta puhuvat esimerkiksi maailmantähtien kasvoilla nähdyt meikkityylit. Kiiltojen yksi eduista on ehdottomasti helppous. Se ei tee huulipunan tapaan tahroja hampaisiin, eikä levittämisen kanssa tarvitse olla niin tarkkana.

Upeat tyylimuusat Cambridgen herttuatar Catherinesta Katy Perryyn ja Michelle Obamasta Lady Gagaan osoittavat, että huulikiilto on erinomainen valinta kenelle tahansa. Kiilto sopii myös tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Laulaja Beyoncén, 37, upea kampaus ja säihkyvä asu uuden Leijonakuningas-leffan maailmanensi-illassa pääsivät oikeuksiinsa, kun huulimeikiksi oli valittu hillitty kiilto. Voimakas puna olisi saattanut mennä lookin kanssa jo överin puolelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

R&B-tähti jatkoi samalla linjalla myös Leijonakuninkaan Euroopan ensi-illassa Lontoossa viime viikolla.

Lady Gaga, 33, lanseerasi juuri oman Haus Laboratories -meikkisarjansa. Yksi sarjan kulmakivistä on huulikiilto. Sitä on saatavilla eri väreissä sekä tuplapakkauksissa että osana meikkisettejä, joihin kuuluu lisäksi hohtopuuteri ja huultenrajauskynä.

Gagan valitsema tyyli on tietenkin näyttävämmästä päästä.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Lady Gaga (@ladygaga) jakama julkaisu

Myös herttuatar Catherine, 37, luottaa huulikiiltoon. Katen tuotevalinta vastaa hovietiketin vaatimuksiin olemalla varsin hillitty. Wimbledonin tennisturnauksessa hän hypisteli käsissään Clarinsin Natural Lip Perfector -kiiltoa, kertoo Insider. Lähes huomaamaton kiilto antaa loppusilauksen hienostuneelle tyylille.

Michelle Obama, 55, ihastutti hiljattain esiintymällä luonnollisissa kiharoissaan ja tummansinisessä paljettihaalarissa. Yhdysvaltain entinen ensimmäinen nainen on viime aikoina mennyt tyylivalinnoissaan aiempaa rennompaan suuntaan. Nyt hän myös todistaa, ettei huulikiilto todellakaan ole vain nuorten tuote. InStyle kertoo, että Michelle käytti Glossierin läpikuultavaa punaista kiiltoa.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Michelle Obama (@michelleobama) jakama julkaisu

Myös näyttelijä Eva Longoria, 44, on edustanut kiiltävissä huulissa jo useamman kerran tänä vuonna. Tässä tyylinäyte Cannesin elokuvajuhlilta toukokuussa.

Eva todistaa Instagramissa, että huulikiilto on nappi valinta vaikkapa toimistolle.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Eva Longoria Baston (@evalongoria) jakama julkaisu

Katy Perry, 34, näyttää, että vaaleanpunainen huulikiilto sopii täydellisesti täydentämään hempeän kesätyylin.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön KATY PERRY (@katyperry) jakama julkaisu

Kaija

Nyt tuli selitys sille miksi en ole kaupoista löytänyt huulikiiltoa! Se on ollut pois muodista? Sehän on maailman helpoin ja mukavin meikki. Nyt sitä taas sitten ilmeisesti pitäisi löytyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla