Muhkemmat huulet ovat helpompi saavuttaa kuin luuletkaan.
Muhkemmat huulet ovat helpompi saavuttaa kuin luuletkaan.

Pulleammista huulista haaveilevan kannattaa tuntea huultensa rajat. Ja kyllä vain, niitä on todellisuudessa kaksi.

Suuret, täyteläiset huulet ovat monen haave – harvalla kun on luonnostaan Angelina Jolien suu. Pulleita huulia voi toki tavoitella täyteaineilla, mutta yksinkertaisempaa, halvempaa ja kivuttomampaa on käyttää huultenrajauskynää ja huulipunaa.

Neuvoimme aiemmin, miten huulet voi ylirajata hillitysti. Niin tekevät monet julkkikset aina herttuatar Meghanista lähtien. Harva kuitenkaan tietää, että jokaisen ihmisen huulet ovat tosiasiassa jo luonnostaan aavistuksen suuremmat kuin miltä ne näyttävät. Huulilla on nimittäin oikeastaan kahdet eri rajat. 

Muun muassa suomalainen kauneusbloggaaja Miia Ezen kirjoitti hiljattain kyseisestä rajaustekniikasta. Niksi toistuu usein myös meikkitaiteilija Katie Jane Hughesin Instagram-tarinoissa. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sinunkin huulillasi on siis kaksi rajaa:

  1. Tavallinen huulten raja kulkee kohdassa, johon huulien oma pigmentti loppuu. Tälle alueelle useimmat levittävät huulipunan. 
  2. Toinen huulten raja on aivan huulten oman sävyn yläpuolella. 

Jos asia on vaikea hahmottaa, kurkkaa peiliin. Huulten yläosa on yleensä koholla aavistuksen verran myös niiden värillisen osan yläpuolella. Tämä on huuliesi huippukohta, joka kannattaa opetella hyödyntämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alla olevassa kuvassa nuolen 1 kärki osoittaa huulten tavalliseen rajaan, nuolen 2 kärki huulten huippukohtaan:

Kun siis rajaat huulet hieman niiden oman pigmenttirajan yläpuolelta huultesi toista rajaa mukaillen, ne näyttävät hetkessä pulleammilta. Ero on pieni, mutta silti yllättävän merkittävä.

Voit tehostaa vaikutelmaa käyttämällä hieman huulipunaasi tummempaa rajauskynää ja värittämällä kynällä huulten sivuosat. Huulten keskelle voit lisätä hieman vaaleampaa punaa tai huulikiiltoa, mikä saa ne näyttämään entistä täyteläisemmiltä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla