Meghanin titteli on herttuatar, mutta hänen huulimeikkinsä on kyllä ihan kuningatartasoa.

Meghanin ensimmäinen puolivuotinen Sussexin herttuattarena on nyt takana, ja hän näyttää ottaneen määrätietoisen otteen uudesta tehtävästään – ehkä jopa niin määrätietoisen, että kolmen palatsin työntekijän irtisanoutumisesta on alettu puhua Meghanin aiheuttamana joukkopakona. 

Kuninkaallisten oletetaan olevan tarkkoja tyylistään. Niin on myös Meghan. Hän tietää, mikä hänelle sopii, ja ei sen vuoksi esimerkiksi käytä ystävänsä Victoria Beckhamin suunnittelemia mekkoja.

Myös huulimeikissä Meghan luottaa tuttuun ja turvalliseen. Herttuattaruuden seurauksena värikkäät huulipunat ja kynsilakat ovat saaneet jäädä taakse, eikä se haittaa yhtään, sillä Meghan saa nudensävyisen huulimeikin näyttämään uskomattoman hyvältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Popsugar-sivusto kirjoittaa, että Meghanin salaisuus on huulten hienovarainen ylirajaaminen. Se ei kiinnitä lainkaan huomiota, mutta saa huulet näyttämään vähän suuremmilta ja selkeärajaisemmilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos huomaamattomasti rajattu huulimeikki Meghanin tyyliin kiinnostaa, Popsugarin haastattelema meikkaaja Nikki Wolff suosittelee valitsemaan yhden asteen omaa huulten sävyä tummemman rajauskynän.

–  Piirrä hyvin teroitetulla kynällä hieman yli huultesi luonnollisten rajojen. Keskity suun keskiosaan, ja rajaa reunat luonnollisia rajoja myöten. Näyttää paremmalta, kun huulet rajaa yli vain keskeltä.

Parhaan muodon löytää kokeilemalla. Wolff suosittelee aloittamaan ylirajauksen amorinkaaren kohdalta, jotta symmetria säilyy.

Myös rajauksen sävy oikea sävy on tärkeä.

– Vaaleammille ihoille sopivat ruusuisen beiget sävyt, kun taas oliivi-ihoisilla lämpimämmät nudet näyttävät upeilta. Karamelli- ja tummasävyisiä ihoja pukevat pronssiset tai aavistuksen hohtavat nudet, Wolff neuvoo.

Ysärityylisiä vahvoja huultenrajauksia ei kaipaa enää kukaan, joten rajauksen voi tarvittaessa häivyttää sormenpäällä tai siveltimellä vähemmän selkeäksi. Huulet voi myös värittää rajauskynällä kauttaaltaan, jos huulimeikistä haluaa superkestävän.

Jos rajaaminen tuntuu vaikealta, kannattaa myös kokeilla malli Gigi Hadidinkin suosittelemaa kikkaa: rajaa huulet vasta punan levittämisen jälkeen, jolloin huulten muoto voi olla helpompi hahmottaa. 

Bobble Poof Earflap

Tämä on kätevä kikka. Tärkeintä on ettärajausta ei laiteta varsinkaan ylähuulelle aivan suupielen "kärkeen" asti. Kun tämän muistaa niin rajauksella voi jopa vähän kohottaa iän mukana tuomaa suupielten alaspäin kääntymistä.

lissuttari

tärkeä sitten muistaa että tämä EI tarkoita sircuspellemaalausta, jossa vedetään punaista puolinaamaa. Tässä tarkoitetaan vain hyvin maltillista "reunan väärältäpuolelta" rajaamista tietyssä kohtaa huulia. EI todellakaan koko huulten matkalta ja jokapuolelta ja paljon

Sisältö jatkuu mainoksen alla