Tulevan syksyn parhaat punat ovat kuin yksi yhteen kesän marjasadon kanssa. Sävyt sointuvat nätisti pienen lomapäivetyksen kanssa.

1. Huippupuna parilla eurolla

Tässä punassa on hinta ja laatu enemmän kuin kohdallaan! Essence Ultra Last Instant Colour -huulipunassa on sopivasti pigmenttiä ja lopputulos on kivan kiiltävä. Kermainen koostumus levittyy huulille tasaisesti yhdellä vetäisyllä. Sävy Head To-ma-toes, 2,90 €.

2. Hennon herkkää

Avéne Couvrance Beautifying Lip Balm -puikko on jotakin huulipunan ja hoitavan voiteen väliltä: väri on sen verran kevyt, että levittämiseen ei välttämättä tarvitse peiliä, joten punaa voi lisäillä päivän mittaan kuten huulirasvaa. Koostumus sopii herkemmillekin huulille, ja mukana on ilahduttavasti suojakerroin 20. Sävy Bright Red, 19,90 €.

3. Pitkäkestoista kiiltoa

Joe Blasco Lipstick Mat -puna on nimestään huolimatta melko kiiltävä. Se ei sinänsä menoa haittaa, jos ei ole hakemassa mattapunaa. Sävy on suoraan kesän marjoista muistuttava herkullinen mansikanpunainen ja se kestää huulilla kolhuitta monta tuntia. Sävy Venezia, 29,80 €.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. Violetti viettelijätär

Jos syksyn tunnelman voisi pakata yhteen punaan, se olisi varmastikin tämä IsaDoran luumunsävyinen huulipuna. Mattaisessa punassa on huikea määrä pigmenttiä. Kosteuttavien ainesosien ansiosta väri ei kasaudu huulten kuiviin kohtiin. Perfect Matte Lipstick, sävy Femme Fatale, 16,90 €.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Kahden kerroksen taktiikalla

Yves Saint Laurentin Pur Couture The Slim Sheer Matte -puna levittyy iholle ihanan helposti. Väri on kevyen läpikuultava, mutta muutamalla kerroksella huulille saa kyllä iltamenotkin kestävästi sävyä. Pinta näyttää mattamaiselta, mutta kevyen koostumuksen ansiosta puna tuntuu huulilla voidemaiselta. Sävy Rouge Libre, 39,50 €.

6. Hoitava & peittävä

Viistoon puikkoon pakattu Clarinsin Joli Rouge Lacquer -punan väri on yksi yhteen klassisen lämpimän Marilyn-sävyn kanssa. Kiiltopunassa on erittäin hoitava koostumus, ja peittävä väri pysyy huulilla pienen syömisenkin läpi. Sävy Joli Rouge, 29,90 €.

 

Pari kikkaa!

  • Puna näyttää aina paremmalta kuorituilla huulilla. Pikakuorinnan saa tehtyä sokerista ja melkeinpä mistä tahansa vähänkään nestemäisestä aineesta: huulirasvasta, kasvoseerumista,hunajasta tai oliiviöljystä.
  • Jos haluat muuntaa lempparikiiltopunasi mattaversioksi, painele punan päälle sormilla samansävyistä poskipunaa.
Vierailija

Ostospaikan tai edes kauppaketjun maininta auttaisi. Nyt on aivan mahdoton Avenea (apteekkituote) lukuunottamatta löytää ostopaikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla