Ennustamme, että negative space -hiusväristä tulee yksi vuoden 2019 rakastetuimmista tyyleistä.

Olemme aikaisemmin kirjoittaneet negative space -kynsistä sekä -silmänrajauksesta. Nyt ”negatiivista tilaa” hyödynnetään hiustenvärjäyksessä.

Oudosta nimestä huolimatta kyseessä on varsin yksinkertainen hiustrendi. Sen ideana on, että hiukset raidoitetaan kasvojen läheltä hieman vaaleammiksi, jolloin hiusväristä tulee moniulotteinen mutta silti rennon huoleton.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just love this TOASTED BROWN! My 14 pieces of balayage story just really excites me. COLLABORATION. A Brunette with 14 pieces, she’ still a brunette and the light pieces aren’t super light, just enough. Have you been doing the less is more approach or at least given it a thought? hairstyling by @zoeirwinhair Clothing styled by @sabinaemrit, MUA by @violetz_mua and photography by @jaymawson #freehandcolour #balayagehighlights #balayageeducation #balayage #haircolor #hairstyles #brunettebalayage #brunette #whosaidcommercialhaircolorisboring and thank you to my lovely model . @modernsalon @american_salon @behindthechair_com @hairdressersjournal @prohairmag @creativeheadmag

Henkilön Balayage by Jack Howard™️ (@jackhowardcolor) jakama julkaisu

Popsugarin jutun mukaan tyyliä suosivat tällä hetkellä monet mallit ja somevaikuttajat. Astetta muita hiuksia vaaleampi osuus estää sen, että hiukset näyttäisivät ilmiselvästi yhdellä värillä värjätyiltä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyyli sopii kaikille hienovaraisista ja luonnollisista värjäyksistä pitäville ja on kiitettävän helppo toteuttaa – kunhan kampaaja hallitsee raidoitustekniikat. Parhaiten tyyli toimii nimenomaan hiusten luonnolliseen sävyyn sovitettuna.

Popsugarin haastattelema värjäysekspertti Jack Howard sanoo jutussa, että hiustyylissä tumma sävy on ihan yhtä tärkeä kuin vaaleakin.

– Kampaajan tuolissa etsitään vaalean ja tumman pehmeää kontrastia, ei raitaa. Se onnistuu balayage-värjäyksellä, ei folioilla.

Jos täydellinen ruskean sävy vielä mietityttää, kannattaa harkita vivahteikasta keskiruskeaa. Neutraalin sävyn voisi kuvitella sopivan monelle suomalaiselle, ja kaiken kukkuraksi myös se on yksi vuoden hiusväritrendeistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla