Me Naiset
|
Emmi-Liia Sjöholm
Herttuatar Meghan ei peitä kesakoitaan paksulla pakkelilla. Kuva: Reuters
Herttuatar Meghan ei peitä kesakoitaan paksulla pakkelilla. Kuva: Reuters

Feikkipisamat voi tehdä joko helposti pois pestäviksi tai muutaman päivän kestäviksi.

Kesakot ovat varma kesän merkki, mutta pisamahuumaa on ollut aiheuttamassa myös Sussexin herttuatar Meghan. Toukokuisten häiden jälkeen uutisoitiin, että herttuattaren kuninkaallinen kesakkolook on jopa niin haluttua tavaraa, että pisamatatuoinnit ovat kasvattamassa suosiotaan.

Kestopisamien teettämistä kannattaa harkita tarkkaan, sillä iltapesulla huuhtoutuvat pisamat voi tehdä helposti meikkikynällä tai -tussilla.

Aidot kesakot eivät muistuta pääsiäisnoidan symmetrisiä pilkkuja. Taiteile siis eri kokoisia ja muotoisia pisteitä ja sijoita ne ryppäisiin nenänvarteen, otsan keskiosiin ja silmien alle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kasta hammasharja itseruskettavaan ja roiskaise.

Vähän uskaliaampi tekee pysyvämmät pisamat vesimäisellä itseruskettavalla. Kasta hammasharja itseruskettavaan ja roiskaise sormella pisaroita kasvoille. Lopputulosta on vaikea ennustaa, mutta sama pätee aitoihinkin pisamiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kicks Beauty   Fake Freckles   -pisamakynän kärki on kuulan muotoinen, 8,90 €. St Tropez Self Tan   Purity Bronzing   Water Face Mist   -ruskettava suihke   on helppo käyttää   kasvoille ja dekol-  teelle, 34,90 €. Kuva: Imaxtree
Kicks Beauty Fake Freckles -pisamakynän kärki on kuulan muotoinen, 8,90 €. St Tropez Self Tan Purity Bronzing Water Face Mist -ruskettava suihke on helppo käyttää kasvoille ja dekol- teelle, 34,90 €. Kuva: Imaxtree
Sisältö jatkuu mainoksen alla