Sussexin herttuatar Meghan asteli julkisuuteen parin vuorokautta synnytyksen jälkeen – käytännöllinen ja tyylikäs manikyyri kynsissään.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat esikoisensa viikko sitten maanantaina ja esittelivät Archie-pojan yleisölle kaksi päivää syntymän jälkeen. Tilaisuudessa ja kuvissa huomion vei tietenkin pienokainen itse, ja hyvänä kakkosena tulivat onnesta hehkuvat vanhemmat.

Esiintymisen kiinnostavat yksityiskohdat eivät kuitenkaan siihen lopu. Moni on kiinnittänyt huomiota herttuattaren tyyliin ja olemukseen.

Meghan oli valinnut ylleen valkoisen hihattoman mekon nuoren brittisuunnittelijan Grace Wales Bonnerin mallistosta. Lisäksi Meghanilla nähtiin vaaleat korkokengät, rennon huoleton kampaus, kevyt meikki – ja kuten herttuatartyyliin kuuluu, edes kynsien lakkaamisesta ei ollut tingitty, vaikka elämässä on juuri tapahtunut jotain paljon merkittävämpää kuin huolella manikyroidut kynnet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nopeasti sen jälkeen, kun onnellisuus- ja söpöysasiat oli käsitelty, Twitterissä siirryttiinkin kiinnostavampien kysymysten äärelle, joista yksi oli: mitä lakkaa Meghanin kynsissä mahtaakaan olla?

Refinery29-sivusto arvelee, että kyseessä on Essie-merkin kynsilakka sävyssä Limo-Scene.

Sävy on tukevasti samalla maaperällä kuninkaallisten suosimien neutraalien kynsilakkasävyjen kanssa, joista tunnetuin lienee Elisabet II:n suosikiksi väitetty saman merkin sävy Ballet Slippers. Limo-Scene on kuitenkin aavistuksen vaaleampi. Lähellä on myös OPI-merkin sävy Bubble Bath.

Toinen kiinnostava seikka Meghanin kynsissä on se, että ne on muotoiltu hyvin lyhyiksi ja neliömäisiksi. Se on käytännöllinen valinta vastasyntyneen kanssa mutta myös hyvin minimalistinen ja tyylikäs. Pariksi ei tarvita muuta kuin sipaisu hoitavaa öljyä kynsinauhoihin.

Vierailija

Me Naiset teki sen taas - teki selväksi, mikä naisessa onkaan tärkeintä (täydellinen ulkonäkö tilanteessa kuin tilanteessa)

Sisältö jatkuu mainoksen alla