Kuvat
August/mvphotos ja valmistajat
Unohda valokynä! Se voi pahimmillaan jopa korostaa turvotusta silmien alla.
Unohda valokynä! Se voi pahimmillaan jopa korostaa turvotusta silmien alla.

Vaihda tummat silmänaluset ja paakkuuntuva peiteväri heleään silmänympärysihoon ja kevyeen meikkikerrokseen.

Kosteuta

Onko sillä oikeasti niin paljon väliä, mitä silmien alle lätkii? Kyllä on: silmänympärysvoide on tehty varta vasten ohuelle silmänalusiholle, joten se kosteuttaa ja hoitaa ihoa silmien alla paremmin kuin tavallinen kosteusvoide. Molemmissa on todennäköisesti samat tehoaineet, mutta eri pitoisuuksina. Hyvin kosteutetulle silmänalusiholle on helpompi levittää meikkiä ja silmänaluset näyttävät virkeämmältä kosteutettuna. Tehokkaasti kosteuttavasta silmänympärysvoiteesta hyötyvät kaikki, iästä riippumatta.

1. Avénen Soothing Eye Contour Cream -silmänympärysvoide on ykkönen ärtyneiden ja kutisevien silmänalusten kosteutukseen, 22,70 € / 10 ml.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Tummia silmänalusia häivyttävä Lieracin Diopticerne-emulsio riittää kiireisenä aamuna yksistään tuomaan pilkettä silmiin, 24,90 € / 15 ml.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Talikan Eye Therapy Patch -silmänalusnaamiot silottavat ja pehmentävät silmänalusihon ja meikki on helpompi levittää. Naamioparia voi käyttää useamman kerran, 43 € / 6 kpl.

Meikkaa

Meikin levittämiseen ei ole yhtä oikeaa keinoa: yksi tykkää sormista, toinen siveltimestä. Pyöreä, pullea sivellin levittää peitevoiteen tasaiseksi, kevyeksi kerrokseksi. Jos tykkäät työskennellä sormilla, lämmittele käsiä ennen meikkaamista. Ohut kerros pigmenttistä peitevoidetta riittää. Jos silmänalusesi ovat tummat, valitse tehokkaasti peittävä peitevoide, mutta käytä sitä kevyesti. Liian paksu kerros tuo esiin juonteet ja iho voi näyttää tunkkaiselta.

4. IT Cosmeticsin Bye Bye Under Eye Concealing Pot -peitevärissä on peittoa, mutta kuulas lopputulos. Sillä voi tasoittaa muitakin kasvojen sävyeroja, 29 €.

5. Ihon sävyä tasoittava Ole Henriksenin Banana Bright Eye Cream -silmänympärysvoide toimii myös meikinpohjustajana, 47 € / 15 ml.

6. Real Techniques Eye Shade + Blend -setin siveltimillä levität myös peitevoiteen, 12,90 €.

Kiinnitä

Meikin kiinnittäminen irtopuuterilla pidentää aamurutiinia pari minuuttia, mutta varsinkin ennen pitkää päivää puuha on joka sekunnin arvoinen. Painele peitevoiteen päälle ohut kerros puuteria siveltimellä tai muhkealla puuterisudilla. Puuteri pitää meikin kohdillaan ja suojaa alla olevaa meikkiä tuhriintumiselta. Valitse silmänalusille puuteri, jossa on mukana kosteuttavia ainesosia. Näin se ei tartu kuivimpiinkaan kohtiin.

7. Laura Mercier Secret Brightening Powder For Under Eyes on superohut puuteri, joka kiinnittää peitevoiteen, mutta jättää iholle kauniin hehkun, 30 €.

8. Litteällä Boho Green Make Upin meikkivoidesiveltimellä saa paineltua puuterin helposti paikalleen, 16 €.

9. Painele silmänalusia kevyesti peitevärin levittämisen jälkeen puuteripaperilla. Ihosta tulee mattainen, mutta väripigmentit jäävät paikoilleen. NYX Professional Makeupin Fresh Face Blotting Paper -puuteripaperit,7,50 € / 100 kpl.

Vinkit antoi meikkitaiteilija Eevis Liedes

Sisältö jatkuu mainoksen alla