"Fitnessmaailma on rajua, siellä kilpaillaan veren maku suussa toisin kuin Miss Suomi -kisoissa", fitnessmalli Sofia Ruusila-Nousiainen kertoi Arman Alizadin radio-ohjelmassa. Vierellä aviomies Niko Nousiainen. Kuva: <span class="photographer">Sakari Majantie</span>
"Fitnessmaailma on rajua, siellä kilpaillaan veren maku suussa toisin kuin Miss Suomi -kisoissa", fitnessmalli Sofia Ruusila-Nousiainen kertoi Arman Alizadin radio-ohjelmassa. Vierellä aviomies Niko Nousiainen. Kuva: Sakari Majantie
Sofia ja Niko Emma-gaalassa 2014. Kuva: Jonna Öhrnberg
Sofia ja Niko Emma-gaalassa 2014. Kuva: Jonna Öhrnberg

Tavallista elämää -sarjasta tuttu fitnessmalli Sofia Ruusila-Nousiainen kertoi Arman Alizadin radio-ohjelmassa, ettei aio enää turvautua kosmeettiseen kirurgiaan.

Fitnessmalli Sofia Ruusila-Nousiainen, 24, kertoi Arman Alizadin radio-ohjelmassa kauneusleikkauksistaan. Keskustelupalstoilla levinneiden huhujen mukaan Sofian on arveltu poistattaneen kylkiluita, käyneen nenäleikkauksessa ja muokanneen pakaroitaan.

– Ihmiset oikeasti luulevat, että oon ollut leikkauspöydällä hirveän monta kertaa. Todellisuudessa multa on leikattu rinnat, mikä on aika yleistä fitnessmaailmassa. Se on mielestäni melkeinpä välttämätöntä. Kun ihmisestä lähtee kaikki rasva, myös rinnat lähtevät. Ei ole maailman naisellisimman näköistä, jos ei ole rintoja, Sofia kertoi Armanin radiohaastattelussa.

Lisäksi Sofia kertoi ottaneensa täytettä huuliinsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Oon täyttänyt huulia viimeksi reilu vuosi sitten. Mutta sitä ei varmaankaan enää tarvitse tehdä. Se oli ehkä enemmänkin sellainen kokeilu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sofia kertoi haastattelussa olevansa nyt täysin tyytyväinen ulkonäköönsä.

– En koe, että mun tarvitsisi tehdä enää mitään muita leikkauksia itselleni. Nuorempana sitä halusi kokeilla, kun sponsorit tarjosivat jos jonkinlaisia hoitoja.

Sofia on voittanut muun muassa bikini fitnessin mallisarjan maailmanmestaruuden. Hänen ja aviomies Niko Nousiaisen elämää seurataan TV5:n Tavallista elämää -sarjassa.

Sofian haastattelun Arman Alizadin ohjelmassa voit kuunnella Yle Puheessa.

Lue myös:

Pariskunta kävi kauneusleikkauksissa yhdessä

Nainen haluaa olla kuin Oscar-voittaja – käyttänyt 17 000 leikkauksiin

Sisältö jatkuu mainoksen alla