Kuvat
Imaxtree
Vesivärimeikki on yksi ensi vuoden isoimmista meikkitrendeistä.
Vesivärimeikki on yksi ensi vuoden isoimmista meikkitrendeistä.

Näitä meikkityylejä tullaan varmasti näkemään ensi vuonna.

Ensi kevään ja kesän trendejä esitellään parhaillaan maailmalla järjestettävillä muotiviikoilla. Tärkeimmistä tapahtumista New Yorkin ja Lontoon muotiviikot on jo ehditty viettää kokonaisuudessaan. 

Muotinäytöksissä nähtyjen tyylien perusteella voi jo ennustaa ensi vuoden olennaisimmat meikkitrendit. Kas tässä katsaus tulevaan:

Vesivärimeikki

  

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jo alkuvuodesta alettiin puhua maalauksellisesta vesivärimeikistä, jossa värejä ikään kuin laveerataan reilusti pitkin kasvoja. Jos tyyli tuolloin vaikuttikin lähinnä muotikuviin sopivalta, on ilmiö sittemmin paisunut laajempaan mittakaavaan. Ennustamme, että unenomainen meikki on ensi kesän suosikkityyli niin festareille kuin hääjuhliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Kirkkaat väriläiskät

 

Väreissä ei muutoinkaan säästellä. Akvarellimaisen tyylin lisäksi kirkkailla sävyillä taiteillaan tarkkarajaisia yksityiskohtia, kuten palkkimaisia luomivärejä ja näyttäviä rajauksia. Näissä väri saa mieluusti olla ennemmin intensiivinen ja tasainen kuin läpikuultava.


Luonnollisuus

  

Luonnollisuuden ylistys jatkuu ja toimii vastapainona näyttäville meikkityyleille. Ensi vuonnakin ehostuksessa voi siis hyvin nojata mottoon vähemmän on enemmän – miten ihanan helppoa!

Paksut, mustat silmänrajaukset

 

Näytöksissä on nähty runsaasti myös paksusti mustalla rajattuja silmiä. Lienee syytä siis odottaa, että rajaustyyleissä ollaan parhaillaan menossa voimakkaampaan suuntaan.

Musta huulipuna

 

Musta etsiytyy myös huulille. Musta huulipuna ei kuulu enää vain goottityyliin, vaan se tuodaan tähän päivään pitämällä muu meikki minimalistisena.

Punahuulet + paljaat ripset

  

Jos mustaan tarttuminen hirvittää, perinteinen punainenkin on suosiossa. Kirkkaan huulipunan kanssa meikki saa olla muutoin mahdollisimman luonnollinen. Edes ripsiväriä ei tarvita, vaan kirkkaat huulet saavat olla pääosassa.

Kunnolla kimallusta

  

Myöskään kimallemeikkitrendi ei ota väistyäkseen – päinvastoin. Kimalletta nähdään niin hienojakoisena glitterinä, näyttävinä strasseina kuin muunkinlaisina ratkaisuina. ”Bling bling” on tyypillisesti värillistä, mutta myös perinteisempää kultaa ja jopa mustaa säihkettä on luvassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla