Kevyesti meikattu ja pehmeästi häivytetty alkuosa on luonnollisesti meikattujen kulmakarvojen salaisuus.

Tulee vielä aika, kun muistelemme vuosia, joina vahvasti meikatut ja kulmikkaat kulmakarvat olivat trendikkäät. Nyt ne ovat nimittäin jäämässä historiaan. 

Vuoden 2019 trendikkäin kulmakarvatyyli on rento ja pörröinen, ja myös sävyt ovat aiempaa vaaleampia – blondikulmia ei ole pakko tummentaa meikillä lainkaan.

Jos kulmakarvoihinsa haluaa kuitenkin laittaa ripauksen muutakin kuin väritöntä geeliä, kannattaa ottaa mallia ammattilaisilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kulmista saa luonnollisen näköiset, kun keskittyy meikkaamisessa kulmakarvojen keskiosan kaareen ja loppupäähän ja jättää kasvojen keskellä olevan alkupään mahdollisimman kevyesti meikatuksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhtä tärkeää kuin kulmavärin levittäminen, on sen häivyttäminen. Kirjoitimme aikaisemmin maailman helpoimmasta ja nopeimmasta tavasta meikata luonnollisen näköiset kulmakarvat. Siinä häivytykseen käytetään kierreharjaa.

Jos pyöreää kulmakarvaharjaa ei ole tai se tuntuu häivyttävän kulmaväriä jo liiankin voimakkaasti, myös ihan tavallinen luomivärin häivytyssivellin on pätevä työkalu kulmakarvojen meikkaajalle.

Kauneustubettaja Jamie Paigen kanavalla meikkaaja Alana Alper näyttää, miten tekniikka toimii. Hän täyttää ensin kulmakarvat kulmakynällä, mutta keventää otetta lähempänä sisänurkkaa – asteittain vaaleneva sävy hämää niin, etteivät kulmat näytä ilmiselvästi meikatuilta.

Kun hän on tehnyt muutaman kevyen, ylöspäin suuntautuvan vedon kulmakarvan alkuun, hän häivyttää etuosan väriä vielä kevyesti peitevoidesiveltimellä ylöspäin suuntautuvin vedoin. Lopputulos on meikattu mutta ei pätkääkään palkkimainen tai alkupäästä liian tumma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla