Onko talvi täynnä huonoja hiuspäiviä? Näillä vinkeillä tukka tottelee aamusta iltaan.

Tuuleen ja tuiskuun: Säänkestävät kampaukset

Juhlat ja lumimyräkkä samana iltana? Ei kiva, mutta tukkakatastrofin voi silti välttää. Kun haluat näyttää perillä samalta kuin kotoa lähtiessäsi, kunnon pohjustus kosteussuojan sisältävillä muotoilutuotteilla on kaiken a ja o. Ponnarit, letit ja huolettomat kiharasotkut eivät pelästy huonoakaan säätä.

Satsaa siis hiukset joustaviksi jättäviin, uudelleenmuotoiltaviin tuotteisiin ja ole maltillinen lakkapullon kanssa, sillä kostea ilma kovettaa lakan helposti. Jos haluat kohennella kampausta illan
aikana, nappaa mukaan pikkupurkki vahaa.

1. Tukka rullalla
Fiftarikiepautus muuntaa ponnarin hetkessä juhlavaksi. Kampaa hiuksiin geeliä tai vahaa, sliippaa sivut sileiksi ja kierrä hiuksia toiselta sivulta rullalle. Kiinnitä rullaus pinnillä ponnarin lähtökohtaan.

2. Pehmeä kiharakasa
Levitä hiuksiin muotovaahtoa ja kiharra rullilla tai raudoilla. Nostele kiehkuroita ylös ja kiinnitä pinneillä ilmavasti. Jätä muutama suortuva roikkumaan kasvojen lähelle. Viimeistele kevyesti lakalla.

3. Poikatyttötukka
Hiero tukkaan vahaa tai geeliä ja haro se päältä koholle. Kiinnitä hiukset pinneillä päälaelle, vedä sivuhiukset taakse ja jätä takatukka auki. Voit yhdistää kampaukseen pieniä lettejä.

4. Rentoa glamouria
Tupeeraa tukka tyvestä latvaan ja harjaa pinta sileäksi. Käännä sivuhiukset rullalle yläviistoon ja kiinnitä yhteen niskassa. Taivuta latvat sisäänpäin ja kiinnitä parilla pinnillä hiusten alta.

Rinteestä radalle: Pipopäivän kampaukset

Kun after ski kutsuu, kannattaa jo aamulla tehdä tukasta sellainen, ettei se lätisty hatun alla. Päältä litteitä ja latvoista tuuheita kampauksia siis. Myös erilaiset kieputukset ja nutturasykeröt toimivat loistavasti. Jakauksilla, toispuoleisuudella ja erilaisilla hiuskoristeilla on helppo leikkiä.

Pipon alle voi piilottaa myös sormikiharoita, jolloin tukan saa hetkessä juhlavaksi. Tiukasti sliipattu ja kiillotettu tukka on myös tyylikäs ja varma valinta iltarientoihin. Jos olo on hiihtopäivän jälkeen hiostava, päätä voi käyttää hetken käsienkuivaajan alla.

1. Puolikihara
Silota hiukset päätä myöten ja kierrä sormikiharat vain korvien korkeudelle asti. Voit korostaa kampausta laittamalla koristesoljen suoran ja kiharan taitekohtaan.

2. Kampakampaus
Käytä hiuskampoja uudella tavalla! Vedä tukka löysälle ponnarille, kiepauta latvat ylöspäin ja asettele hiuskampoja kiinnittämään ponnari. Laita muutama myös koristeeksi toiselle sivulle.

3. Sivukiepautus
Talvikauden trendikkäin kampaus on tässä. Kampaa hiuksiin geeliä tai muotoiluvoidetta. Tee sivujakaus ja anna otsahiusten laskea kulmakarvojen päälle. Käännä latvat rullalle ohimoilta lähtien ja kiinnitä latvat niskaan.

4. Latvat laineilla
Suihkuta hiuksiin mattarakenteen antavaa kuivasampoota tai hiuspuuteria. Tupeeraa latvoja ja takuta tukka. Tee keskijakaus ja kiinnitä päällihiukset pinnillä takaraivon alapuolelle.