Valitse kesän uutuustuoksuista uusi suosikkisi.

Ruusutarhan huumaa

Ruusun, liljan ja freesian syvät ja naiselliset tuoksut saavat lisämaustetta muun muassa makeasta jasmiinista ja eksoottisesta heliotroopista.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
1. Freesia yhdistettynä pohjatuoksun santelipuuhun tekevät tuoksusta samaan aikaan sekä vahvemmista tuoksuista tykkäävälle sopivan metsäisen että makeasta viehättyvälle kesäisen kukkaisen. Issey Miyake L’eau D’Issey Shades of Kolam EdP, 73,90 € / 100 ml.
2. Tämän tuoksun ytimessä hurmaavat ruusu sekä jasmiini vaniljalla höystettynä. Pohjatuoksun myski ja patsuli antavat tuoksulle syvyyttä ja tekevät siitä erinomaisen iltahajuveden. Oscar de la Renta Bella Essence EdP, 49,90 € / 30 ml.
3. Calvin Kleinin kesätuoksu on jasmiinin ja orvokin höysteenä raikasta kookosvettä ja sitruksista bergamottia, joiden ansiosta tuoksu toimii aamun torikahveilta puutarhajuhliin. CK Eternity Summer EdP, 74,90 € / 100 ml.
4. Muotitalo Viktor&Rolfin Flowerbomb-tuoksut ovat nimensä mukaisesti tuhteja ja takuulla kukkaisia. Uusi Dew-tuoksu on yhdistelmä freesiaa, ruusua ja vaniljaista heliotrooppia. Viktor&Rolf Flowerbomb Dew Edp 69 € / 30 ml.
5. Kenzon klassikkotuoksu lunastaa odotukset tälläkin kertaa: tuoksu on kuin keväinen, ruusulla höystetty kukkakimppu purkkiin puristettuna. Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet EdP, 70 € / 30 ml.

Pinkkiä ilottelua

Jos suosikkikukkasi herättää ensimmäiseksi huomion räväkällä ulkonäöllään ja seuraavaksi karkkimaisella tuoksullaan, löytyy uusi lemppari tästä joukosta. Makeat, mutta silti raikkaat freesia, daalia ja pioni ovat pinkkien unelmien keskiössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Jos makeannälkä iskee, löytyy nopea ratkaisu Juicy Couturen tuoksusta. Siinä on mukana pinkkiä frangipania sekä jasmiinia ja pohjalla vielä lisätujauksena vaniljaa. Täydellinen lämpimään kesäiltaan! Juicy Couture Viva la Juicy Pink Couture Edp, 72 €/ 50 ml.
2. Valentinon vaniljaisessa tuoksussa on jännä itämainen vivahde, joka erottaa sen muista samantyylisistä tuoksuista. Muotitalon fani arvostaa pulloa koristavia, Valentinon tavaramerkkinä tunnettuja niittejä. Valentino Donna Born in Roma Edp, 65 €/ 30 ml.
3. Lancômen tuoksu on pinkkien asioiden riemujuhlaa: punaisen freesian lisäksi mukana on vadelmaa sekä mausteista pinkkiä pippuria. Vanilja ja patsuli luovat hajuveteen kestävän pohjatuoksun. Lancôme La Vie est Belle Intensément EdP, 91 €/ 50 ml.
4. Escadan uutuus on taattu hellekeli pullossa. Tuoksu alkaa Tequila sunrise-drinkin tequilalla, appelsiinilla ja grenadiinilla ja keskellä tuoksuu räväkkä punainen daalia. Makean ystävä ei yksinkertaisesti voi mennä tällä pieleen. Escada Flor del Sol EdT, 85,90 € / 100 ml.

Valkoisen viettelys

Näissä tuoksuissa on mukana muun muassa hennon makeaa gardeniaa, puuterista iiristä sekä ripaus ruusua tukevoittamassa tuoksumaailmaa. Vienoja valkoisia kukkia ryhdistävät ja raikastavat sitrushedelmien aromit.

5. Herkullisen hedelmäisessä tuoksussa on sopivassa suhteessa raikasta greippiä ja mangoa, joita tasapainottavat tuberosa ja jasmiini. Keveydestään huolimatta tuoksu kestää iholla yllättävän pitkään. Dolce & Gabbana Dolce Shine EdP, 65 €/ 30 ml.
6. Perinteikkään tuoksutalon uutuudessa avautuvat sitruunan ja bergamotin jälkeen hempeä ruusu ja hapanimelä granaattiomena. Kaunis pullo menee sisustus-elementistä. Guerlain Aqua Allegoria Granada Salvia EdT, 93 €/ 75 ml.
7. Cleanin tuoksut ovat raikkaita kuin puhdas pyykki. Uutuusveden sydämessä tuoksuvat gardenia ja jasmiini yhdistettynä alkutuoksun sitruksiin tekevät tästä nappivalinnan kesän arkituoksuksi. Clean Classic Fresh Bouquet 49,90 €/ 30 ml.
8. Kuvittele mielessäsi juhannusyönä tyynyn alle kerätty raikas kukkakimppu, ja tulos on tässä: Elizabeth Ardenin tuoksussa on sitrushedelmien pohjalla jasmiinia, nerolia ja appelsiininkukkaa. White Tea Mandarin Blossom EdT, 43 €/ 50 ml.
Sisältö jatkuu mainoksen alla