Kuvat
Shutterstock
Luottaisitko yhden sävyn meikkiin kuten Julia Garner?
Luottaisitko yhden sävyn meikkiin kuten Julia Garner?

Jos kaipaat inspiraatiota pikkujouluhenkiseen meikkiin, tässä liuta varteenotettavia vaihtoehtoja.

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan! Jos haluaisit vähän panostaa ja laittaa juhliin jotain muuta kuin vanhan tutun luottomeikin, tästä jutusta voi olla apua. Poimimme huippumeikkitaiteilijoiden luomuksista kymmenen erilaista tuoretta ideaa, joita on helppo soveltaa. Oli tyylisi sitten hillityn hallittu tai katseita kääntävän räväkkä, näissä on, mistä valita.

Glitterrajaukset ja punahuulet

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup) jakama julkaisu

Lisa Eldridge loihti näyttelijä Emma Robertsille takuuvarmasti toimivan juhlatyylin. Glitterrajaukset ovat näyttävät, mutta samalla keveämmät kuin perinteiset mustat rajaukset. Lisää helakka huulipuna, eikä paljon muuta tarvita.

Heleyttä hipiään

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Pat McGrath (@patmcgrathreal) jakama julkaisu

Ota mallia Pat McGrathilta ja loihdi hohtavan heleä iho highlighterin eli korostustuotteen avulla. Silmämeikki voi pysyä hillittynä, kun valitset huuliin kirkkaan korallin sävyn. Väri toimii loistavasti myös talvikauden juhlissa, ja sen ansiosta erotut varmasti joukosta. Koralli huulipuna on pilkahdellut viime aikoina punaisella matolla myös muun muassa Sarah Hylandilla sekä Zendayalla:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sumusilmät ja helakat huulet

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) jakama julkaisu

Jos koralli tuntuu yksinään liian kesäiseltä, yhdistä siihen tumma silmämeikki tuhdeilla rajauksilla.

Retrotyyli

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön pati dubroff (@patidubroff) jakama julkaisu

Jos pidät hillitystä tyylistä, mutta kaipaat meikkiisi sitä jotain, saattavat niin kutsutut hämähäkkiripset olla sinua varten. 1960-lukua henkivä look vaatii pääasiassa runsaasti maskaraa, jota suditaan etenkin alaripsiin. Toki voit myös ottaa avuksi tekoripset.

Päin punaista

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön fionastiles (@fionastiles) jakama julkaisu

Joulun väri on tietenkin punainen, ja rohkea levittää sitä nyt huulten sijaan silmäluomille. Näyttävä väri on parhaimmillaan, kun pidät muun meikin minimaalisena. Fiona Stiles nimesi näyttelijä Katherine Langfordille tekemänsä silmämeikin red velvet -silmiksi viitaten todennäköisesti hehkuvanpunaiseen red velvet -kakkuun. Samaisen herkun mukaan on muuten nimetty myös hiusväri!

Nudehuulet ja kullanhohtoa

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) jakama julkaisu

1990-luvulta tuttu nudensävyinen huulimeikki on tehnyt vahvan paluun muotiin. Tyyli taipuu erinomaisesti pikkujouluihin, kun sipaiset vielä silmäluomille hieman kimaltavaa kultaa ja lisäät ohuen silmänrajauksen. Älä unohda myöskään huulten rajaamista, kun tavoittelet himoittua täyteläistä ja viimeisteltyä huulimeikkiä.


Silmämeikitön meikki

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Carolina Gonzalez (@cgonzalezbeauty) jakama julkaisu

Tämän helpommaksi ei juhlameikki muutu: valitse näyttävä huulipuna ja jätä silmät (liki) meikittä! Jätä siis luomiväripaletit rauhaan ja laita korkeintaan ohut kerros mustaa maskaraa yläripsiin.

Yhden värin meikki

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Hung Vanngo (@hungvanngo) jakama julkaisu

Hung Vanngon meikkiluomus todistaa, että monokromaattisuus eli yhden sävyn meikki toimii edelleen. Metallisävyt, kuten Julia Garnerin meikin kupari, ovat nappivalinta juhliin. Hillitympikin versio monomeikistä toimii hyvin. Vinkit siihen löydät tästä jutusta:


Kunnolla kimallusta

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Kirsten Sage Coleman (@kirinrider) jakama julkaisu

Myös tekojalokivin koristeltu silmämeikki lukeutuu tämän juhlakauden isoimpiin trendeihin. Muun muassa Euphoria-sarjaan meikkaava Kirsten Coleman yhdistää pienet strassit hopeanhohtoiseen silmämeikkiin. Lisää ideoita jalokivityylin toteuttamiseen löydät tästä jutusta:


Tummat huulet ja hieman hohtoa

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) jakama julkaisu

Ruskealla huulipunalla saa helposti aikaan vaikuttavan ilmeen. Sävy kannattaa kuitenkin valita huolellisesti. Panosta muussa meikissä Charlotte Tilburyn tapaan hehkuvaan ihoon ja valitse silmiin neutraaleja sävyjä. Viimeistele kokonaisuus sipaisemalla silmien sisäkulmiin aavistus kultaista luomiväriä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla