8 isoa lettua
Valmistusaika: 30 minuuttia

taikina:
4 dl kookosmaitoa tai maitoa
2 dl vettä
1 pss Myllyn Paras Lettu- ja Vohvelijauhoja
Paistamiseen voita tai margariinia

Yhdistä kookosmaito ja vesi. Vatkaa joukkoon Lettu- ja Vohvelijauhot
tasaiseksi taikinaksi. Paista rasvassa miedolla lämmöllä lettuja.

Savukalatäyte 8:lle letulle
400 g savukalaa perattuna
2 kevätsipulia
2 dl ranskankermaa
100 g sipulinmakuista tuorejuustoa
1/2 dl hienonnettua tilliä
1/2 tl sitruunapippuria

Pilko kala ja sipulit. Lisää ranskankerma
ja huoneenlämpöinen tuorejuusto.
Mausta tillillä ja sitruunapippurilla.

Valkosuklaatäyte 8:lle letulle
1 tlk (2–2 1/2 dl) kermavalmistetta (Flora vispi 20%) tai kuohukermaa
100 g valkoista suklaata
1 tl vaniljasokeria
1 tlk (250 g) maitorahkaa
(1/2 l mansikoita)

Kuumenna kattilassa noin puoli desiä kermaa ja valkosuklaapalat. Sekoita koko ajan puulastalla, kunnes suklaa sulaa tasaiseksi. Laita seos jäähtymään. Vatkaa loput kermasta erikseen kulhossa vaahdoksi,
mausta sokerilla. Vatkaa joukkoon lopuksi rahka ja kädenlämpöiseksi jäähtynyt valkosuklaaseos. Pilko halutessasi sekaan mansikoita.

Katso myös:

Punajuurikeitto juustoravioleilla

Blinikakku

Jyväsämpyläsolmut

Kukkapastasalaatti ruistaikinakupissa

Kaurakeksikakku

Letturullat

Mustikka-cupcakes

Kanttarellisarvet

Tuorepuuroshotti

Suklaakorvapuustit

Makupastavuoka

Piparit