Tällä viikolla Me Naiset esittelee Heralan taiteilijasuvun kasvatit Heidi ja Niina Heralan ja menee hevosen selässä syysmetsään.

Kuninkaalliset ovat nykypäivän kestojulkkiksia, mutta miksi? Mikä ikivanhassa instituutiossa kiehtoo edelleen meitä tavallisia kaduntallaajia?

Mystisyys, kuninkaallisista kirjan kirjoittanut Alexander von Schönburg sanoo Me Naisten haastattelussa. Ihmiset kaipaavat asioita, joita he eivät voi täysin selittää.

Myös taiteilijoiden elämä kiinnostaa suurta yleisöä. Millaista sitten on kasvaa kuuluisassa taiteilijasuvussa? Siitä kertovat näyttelijä Heidi Herala ja malli ja juontaja Niina Herala, tunnetun näyttelijäpariskunnan Helge Heralan ja Marja Korhosen tytär ja lapsenlapsi.

Lue myös Jälkikirjoitus-blogista, miten toimittaja Kaisa Viitanen kuvaa kaksipäiväistä islanninhevosvaellusta syksyisessä Savossa. Hyytävä syysmetsä voi olla myös hieno kokemus ja aivan uudenlainen matkailuvaltti.

Metsän valtavasta merkityksestä suomalaisille kertovat myös Me Naisten lukijoiden omat metsätarinat, joita voit nyt lukea netistä. Kannattaa tutustua!