Kutisee, kiristää ja hilseilee – kuiva iho oireilee monin tavoin. Jos kärsit ihon kuivuudesta, hae mukaan testiryhmäämme. Samalla osallistut Bio-Oil -tuotepaketin arvontaan.

Testiryhmään ilmoittautuminen on päättynyt.

Taisteletko kuivan ihon kanssa jatkuvasti, vai vaivaako kuivuus erityisesti vuodenaikojen vaihtuessa? SKY-kosmetologi Minna Luostarinen kertoo, että ihon kuivuus voi olla monen tekijän summa.

– Kuivuminen voi johtua ihon anatomisesta rakenteesta ja sen yksilöllisestä toiminnasta, ihonhoitotottumuksista, perimästä ja sairauksista, hormonitoiminnasta, stressistä, allergioista tai ulkoisista tekijöistä kuten auringosta, ilmankosteudesta ja lämpötilasta, Luostarinen listaa.

Talvella ihoa kuivattavat ympäristötekijät kuten kuiva ilma, keskuslämmitys, pakkanen sekä viima. Tymäkät pesuaineet ja vesipesu voivat pahentaa kuivuuden kierrettä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lievimmillään kuiva iho kenkkuilee kiristämällä ja ikävimmillään se kirvelee, punoittaa, hilseilee ja jopa halkeilee ja tulehtuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihanteellisessa kuivan ihon hoitotuotteessa on ihoa kosteuttava aineita sekä kosteuden haihtumista estäviä öljyjä, jotka myös pehmentävät ihon pinnan.

Jos ihosi kenkkuilee kuivuuttaan, hae mukaan testiryhmäämme, jossa pääset kokeilemaan Bio-Oilin uutta Geeli kuivalle iholle -tuotetta. Se sopii mainiosti myös kasvoille!

Voit hakea testiryhmään täyttämällä lomakkeen alla.

Lue testiryhmän säännöt täältä.
Tutustu Orkla Care Oy:n tietosuojalausekkeeseen tästä.
Yhteystietoja käytetään vain testiryhmäläisten sekä arvonnan voittajien tavoittamiseen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla