Joko olet Glorian Kodin tilaaja? Nyt tilaaminen kannattaa, sillä arvomme kaikkien tilaajien kesken 2500 euron arvoisen sisustuslahjakortin.

Glorian Koti on sisustuslehtien tyylikäs klassikko, josta saat joka kuukausi ihanat sisustusvinkit ja kauneimmat kotiunelmat. Ja tiesitkö, että tilaajat saavat joka kuukausi yhden ylimääräisen kotijutun?

Tänä vuonna Glorian Koti viettää 25-vuotisjuhlavuottaan, ja sen kunniaksi arvomme tilaajien kesken 2 500,00 euron arvoisen Vepsäläisen lahjakortin.

TILAAJANA SINUN EI TARVITSE TEHDÄ MITÄÄN, SILLÄ OSALLISTUT AUTOMAATTISESTI ARVONTAAN.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jos et vielä ole tilaaja, toimi nopeasti. Klikkaa heti tänne ja tilaa Glorian koti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikki arvontapäivänä 15.12.2019 voimassa olevat Glorian kodin tilaukset osallistuvat arvontaan. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti arvonnan jälkeen.

 

 

Glorian Kodin juhla-arvonnan säännöt
Sanoma Media Finland Oy järjestää 15.12.2019 arvonnan, jossa arvotaan kaikkien Glorian Kodin arvontapäivänä voimassaolevien tilausten kesken 2 500,00 euron arvoinen Vepsäläisen sisustuslahjakortti. Tilaajat osallistuvat arvontaan automaattisesti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan tulos on tarkistettavissa viikon kuluttua arvonnasta Sanoma Media Finland Oy:n Asiakaspalvelusta**. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Arvontaan ei voi osallistua niiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
** Asiakaspalvelu arkisin klo 9-17 puh. 020331310. Puhelun hinta on 8,4 snt/min.
Sisältö jatkuu mainoksen alla