Pääpalkintona on Finlaysonin Duo-torkkupeitto ja Elefantti-tyyny. Kuvat: Finlayson
Pääpalkintona on Finlaysonin Duo-torkkupeitto ja Elefantti-tyyny. Kuvat: Finlayson

Arvaa, mikä sana puuttuu! Osallistumalla Facebookissa ja Instagramissa olet mukana ihanien palkintojen arvonnassa.

24 luukkua, 24 palkintoa – tänään käynnistyy Me Naisten eeppinen joulukalenterivisa!

Osallistu kilpailuun Facebookissa tai Instagramissa. Säännöt ovat helpot: sinun pitää arvata, mikä sana puuttuu kalenteriluukussa olevasta sitaatista. Jokainen teksti on peräisin Me Naisissa tänä vuonna julkaistuista jutuista. Postaamalla oikeaksi arvelemasi sanan kalenteriluukun alle olet mukana visassa.

Arvomme joka päivä osallistujien kesken aatonaattoon asti suklaalevyn ja uusimman Me Naiset -lehden.

Joulukalenterivisa huipentuu jouluaaton luukkuun. Silloin kaikkien arvuuttelijoiden kesken arvotaan Finlaysonin ihana punainen Duo-villatorkkupeitto (130X170 cm) ja punainen Elefantti-pehmotyyny. Palkinnon arvo on 99,80 euroa. 

Joulukalenterivisa päättyy 24.12. Ilmoitamme kaikille voittajille henkilökohtaisesti.

 

Vierailija

Tänään käynnistyy Me Naisten kutkuttava joulukalenterivisa – osallistu ja voit voittaa 100 euron arvoisen Finlaysonin palkinnon!

Sama juttu täälläkin. Ensiksi innostus että on kiva osallistua Me Naiset joulukalenterikisaan - ja sitten taas voit osallistua facebookin taikka instagrammin kautta. En käytä kumpaistakaan. Meni jotenkin maku koko lehdestä....miksi ei voi osallistua ihan tavallisesti kilpailuna ilman some-meinikiä. Kun kaikki eivät vaan halua somettaa....
Lue kommentti