Tykkäätkö kirjoittaa? Haluaisitko, että muutkin pääsisivät lukemaan tarinoitasi? Jos vastasit kyllä, osallistu Me Naisten legendaariseen novellikilpailuun!

Nyt kannattaa kääntää tarinahana auki, sillä on Me Naisten novellikisan aika.

Viimevuotisen novellikilpailun teema sijoittui hotellimiljööseen, ja saimme lukijoiltamme valtavan määrän huikeita ja koskettavia tarinoita. Tänä vuonna novellikilpailun teema on unohtumaton yö.

Inspiroiko sinua aikansa kulttileffa The Blair Witch Project, jonka tapahtumat keskittyvät säkkipimeään metsään? Vai sijoitatko novellisi tarinan valoisaan kesäyöhön, kuten Hannu Salama Juhannustanssit-kirjassaan?

Oli tyylilajisi sitten kauhua, komediaa tai romantiikkaa, keksi upea tarina ja kirjoita novellisi huipentumaan unohtumattomaan yöhön! Me Naisten raati lukee kaikki novellit ja valitsee niiden joukosta neljä parasta, jotka julkaistaan kesän lehdissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tänä vuonna palkitsemme jokaisen julkaistun novellin kirjoittajan Me Naiset -lehden vuosikerralla!


Ilmoittautumisohjeet

Novellin ohjepituus on 24 000–27 000 merkkiä välilyönteineen. Lähetä novellisi osoitteeseen heidi.iivonen(at)sanoma.com. Kirjoita otsikkokenttään ”Kesänovelli”. Kilpailuaikaa on 27.4.2020 saakka. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla