Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.
 Joskus häpeä on ohimenevää, mutta pahimmillaan se lamaannuttaa koko elämän. Kuva: Shutterstock
Joskus häpeä on ohimenevää, mutta pahimmillaan se lamaannuttaa koko elämän. Kuva: Shutterstock

Mikä sinua hävettää? Oletko onnistunut pääsemään häpeästä eroon? Osallistu Me Naisten kyselyyn!

Lievä häpeä on elämässä tärkeä tunne: se suojelee ihmistä ja parhaimmillaan auttaa muiden huomioimisessa. Joskus se voi myös auttaa näkemään, mikä omassa elämässä on kaikista merkityksellisintä.

Valitettavan usein häpeä kuitenkin lamaannuttaa ja aiheuttaa tuskaa. Moni meistä häpeää aivan turhaan: omaa menneisyyttään, sosioekonomista tilannettaan, vartaloaan ja ulkonäköään. Joskus koko oma elämä hävettää.

Me Naiset haluaa muuttaa tämän. Haluamme yhdessä lukijoidemme kanssa purkaa turhia häpeäntunteita ja osoittaa, ettei häpeämisessäkään ole mitään hävettävää.

Tällä viikolla Me Naiset pohtii häpeän olemusta sekä lehdessä että verkossa. Mikä sinua hävettää tai nolottaa? Miten olet päässyt häpeästä yli? Voit osallistua keskusteluun netissä, Mimmien Facebookissa ja Instagramissa aihetunnisteella #vähänköhävettää. 

Voit tulla mukaan keskusteluun myös vastaamalla kyselyymme. Samalla voit osallistua arvontaan, josta voit voittaa noin 60 euron arvoisen Familonin Roosa-peiton (150X200). Kyselyyn voi osallistua nimettömänä.

Kysely alkaa kuvan alla.

Familon Roosa-peite on pehmeä ja lämmin peite. Peiton materiaalit: päällinen 100 % puuvilla, täyte 100 % spiraaliontelokuitu 600 g.
Familon Roosa-peite on pehmeä ja lämmin peite. Peiton materiaalit: päällinen 100 % puuvilla, täyte 100 % spiraaliontelokuitu 600 g.

Arvonta on suoritettu ja palkinto lähetetty voittajalle – kiitos osallistumisesta!

Hoi kaikki tarinoitsijat ja turinoitsijat, nyt kynä teräväksi ja näppäimistö laulamaan!

On taas se aika vuodesta, kun etsimme tuoreita kirjoittajakykyjä ja pöytälaatikoiden julkaisemattomia helmiä Me Naisten suuressa kesänovellikilpailussa.  

Tänä vuonna te lukijat pääsitte äänestämään kesänovellikilpailun teemasta. Suosituimmaksi teemaksi äänestyksessä nousi elämänmuutos, joka keräsi äänistä lähes 30 prosenttia.

Päästä siis mielikuvitus valloilleen ja kirjoita esimerkiksi matkasta, seikkailusta tai vaikkapa kohtaamisesta, joka muutti kaiken elämässä.

Me Naisten raati lukee kaikki tekstit ja poimii joukosta viisi parasta, jotka julkaistaan kesä–heinäkuun lehdissä.

Ja sitten ne palkinnot!

Tänä vuonna mahtavista palkinnoista vastaa Tjäreborg. Voittaja saa peräti 1000 euron matkalahjakortin, toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet 500 euron lahjakortit. Nelos- ja vitossijalle yltäneet palkitaan 250 euron lahjakorteilla.

Ilmoittautumisohjeet:

  • Novellin ohjepituus on 26 000–30 000 merkkiä välilyönteineen.
  • Lähetä novellisi osoitteeseen varpu.varpela@sanoma.com.  Kirjoita otsikkokenttään ”Kesänovelli”.
  • Kilpailuaikaa on 29.4.2018 saakka.
  • Viisi parasta novellia julkaistaan ja palkitaan. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Voittaja voi lähteä lahjakortillaan vaikka tällaisiin maisemiin Kosille. Kuva: Tjäreborg
Voittaja voi lähteä lahjakortillaan vaikka tällaisiin maisemiin Kosille. Kuva: Tjäreborg

Arvaa, mikä sana puuttuu! Osallistumalla Facebookissa ja Instagramissa olet mukana ihanien palkintojen arvonnassa.

24 luukkua, 24 palkintoa – tänään käynnistyy Me Naisten eeppinen joulukalenterivisa!

Osallistu kilpailuun Facebookissa tai Instagramissa. Säännöt ovat helpot: sinun pitää arvata, mikä sana puuttuu kalenteriluukussa olevasta sitaatista. Jokainen teksti on peräisin Me Naisissa tänä vuonna julkaistuista jutuista. Postaamalla oikeaksi arvelemasi sanan kalenteriluukun alle olet mukana visassa.

Arvomme joka päivä osallistujien kesken aatonaattoon asti suklaalevyn ja uusimman Me Naiset -lehden.

Joulukalenterivisa huipentuu jouluaaton luukkuun. Silloin kaikkien arvuuttelijoiden kesken arvotaan Finlaysonin ihana punainen Duo-villatorkkupeitto (130X170 cm) ja punainen Elefantti-pehmotyyny. Palkinnon arvo on 99,80 euroa. 

Joulukalenterivisa päättyy 24.12. Ilmoitamme kaikille voittajille henkilökohtaisesti.

 

Vierailija

Tänään käynnistyy Me Naisten kutkuttava joulukalenterivisa – osallistu ja voit voittaa 100 euron arvoisen Finlaysonin palkinnon!

Sama juttu täälläkin. Ensiksi innostus että on kiva osallistua Me Naiset joulukalenterikisaan - ja sitten taas voit osallistua facebookin taikka instagrammin kautta. En käytä kumpaistakaan. Meni jotenkin maku koko lehdestä....miksi ei voi osallistua ihan tavallisesti kilpailuna ilman some-meinikiä. Kun kaikki eivät vaan halua somettaa....
Lue kommentti