Tuoksun valinta on onnistunut, kun se istuu yhteen tyylisi kanssa.

Klassinen: Puhtaan saippuaiset ja hienostuneen kukkaiset tuoksut sopivat selkeään ja varmaan tyyliisi. Myös ajattomat vintage-tuoksut vetoavat sinuun. Tuoksu saa olla itsevarma, mutta ei hyökätä päälle. Tyylikäs kokonaisuus muodostuu valkoisten kukkien ja puisten aromien yhdistelmästä, johon lisätään särmää vaikka meripihkalla tai inkiväärillä.

<MN kuva wide />

Sporttinen: Energiset sitrus- ja raikkaat vesituoksut mukailevat reipasta ja menevää tyyliäsi. Tänä keväänä tuoksuja viilentävät hauskat ”hedelmäsorbetit”. Pidät mutkattomista ja yksinkertaisista pakkauksista, jotka kulkevat helposti myös mukana. Myös koko kropalle suihkittavat vartalovedet ovat kovassa käytössäsi. Useimmiten hajuvesipullosi väritys on sinisävyinen.

<MN kuva wide />

Naisellinen: Viettelevän aistikkaat ja herkullisen hedelmäiset hajuvedet saavat pääsi pyörälle. Tuoksusi perusraaka-aineita ovat ikinaisellinen ruusu sekä lämmin vanilja. Innostut varmasti myös uusista herkuista, ananaksesta ja vadelmasta. Tuoksuostoksilla tartut pulloon, jossa on mukana näyttävyyttä ja luksusta.

<MN kuva wide />

Trendikäs: Kaappiisi kerääntyy puoliksi käytettyjä hajuvesipulloja, sillä haluat aina kokeilla uutta. Tusinatuoksut eivät ole sinua varten ja voit napata käyttöön vaikka miesten tuoksun, jos se sinua miellyttää. Et pelästy erikoisiakaan hajusteita, kuten vaikkapa rommia. Ja jos tuoksussasi on makeutta, sitä saa olla kunnolla. Värikäs ja mielikuvituksellinen pakkaus herättää mielenkiintosi.

<MN kuva wide />

Luonnonlapsi: Sinuunvetoavat keveät vihertuoksut, joiden aromit on poimittu kukkaniityltä tai yrttitarhasta. Jos pakkauksessa on vielä luomu-merkintä, ostopäätös on sillä selvä. Et tahdo jättää pökerryttävää tuoksuvanaa perääsi, joten suihkit hajuvettä säästeliäästi. Kurkku, kamomilla ja bergamotti ovat tämän hetken hittit luonnosta inspiroituneissa tuoksuissa.

<MN kuva wide />

Täällä voit osallistua kilpailuun ja voittaa kevään uutuustuoksuja!