Nyt hyvästellään synkistely ja otetaan ilo irti väreistä sekä henkäyksen ohuista kankaista.

Läpikuultava silkkitunika, 179 €, Gustav. Alla hihaton pitsikoristeltu trikootoppi, 49,95 €, In Wear. Rannekoru, 13,90 €, Glitter. Kaulakoru, 75 €, Dyrberg Kern. Lierihattu, 15,95 €, Kappahl.

Pitsiä ja pastelleja

Inspiraatiota kevään romanttisimpaan tyyliin on haettu kapioarkusta. Pitsiä näkyy kaikkialla: hameenhelmoissa, läpikuultavissa paidoissa, neuleissa ja jopa housuissa. Kankaissa on  vanhanajan tekstiilien tuntua, ja juhlavien
harsojen rinnalla pilkistää virkattuja pitsejä.

Helmat liehuvat maksimittassa ja tyttömäisyyttä korostetaan verhoista lainatuilla pitsikuvioilla. Läpikuultavia, hempeänvärisiä kerroksia on koristeltu myös kirjailuin. Pitsiunelmat muuntuvat kantrityyliksi, kun ne yhdistetään rouhean nahan ja arkisen farkun kanssa.  

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pinkistä punaiseen

Korallinpunainen ja persikanoranssi ovat kauden kuumimmat sävyt. Paletin äärilaidat mahtuvat myös samaan asuun, ja eri
punaisia yhdistellään hulvattomasti. Mitä räiskyvämpi kokonaisuus, sitä parempi. Kun sävy on riittävän tehokas, yksikin väri riittää. Näin graafiset linjat ja leikkaukset
pääsevät parhaiten esiin. Selkeää tyyliä tuetaan simppeleillä asusteilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Punainen pehmenee ruskeiden sävyjen ja nahan kanssa. Seinäruusuksi punaisen käyttäjä ei silti pysty maatumaan. Räväkimmillään väri loistaa neonpinkkinä.

Neule, 110 €, Nougat London. Minihame, 49,95 €, Vila. Nahkaballerinat, 89,90 €, Ecco. Kaulakoru rannekoruna, 22,50 €, Sandwich. Paitapusero, 29,95 €, ja pliseerattu hame, 29,95 €, H&M. Rusettiavokkaat, 95 €, Ramarim. Laukku, 129 €, Valentino di Mario Valentino S.p.a. Pellavapaita, 39,95 €, Jap. Taskuhame, 169 €, ja strassikoristeltu nahkavyö, 150 €, Andiata. Kaulakoru, 105 €, Dyrberg Kern. Platform-avokkaat, 99 €, Ril’s. Jakku, 29,90 €, ja leveähelmainen minihame, 24,90 €, Gina Tricot. Mokka-avokkaat, 155 €, Unisa. Kaulakoru, 27,50 €, Sandwich. Pitsipaita, 29,90 €, ja pitkä hame, 34,90 €, Gina Tricot. Alla pitsitoppi, 79,95 €, In Wear. Korvakorut, 6,90 €, Laur’s. Nahka-avokkaat, 155 €, Unisa.

Kukkia ja kuoseja

70-luvun henki näkyy vahvasti kukissa ja kuoseissa. Moderneja kukkamekkoja katsellessa ajatukset karkaavat sisustustekstiileihin. Kotoisa ruutu kelpuutetaan kukkien kaveriksi. Yhdistely on muutenkin vallatonta, kun raitaa, ruutua ja sekalaista syheröä pistetään samaan pakettiin. Värimaailma on herkullinen.

Kepeää meininkiä on myös kankaissa, sillä hameissa riittää helmoja ja housuissa lahkeet lepattavat. Selkeät printit on napattu graafisempiin asuihin. Luonnonlapsien maalauksellisissa kukkamekoissa suositaan ilmavia kankaita. Tyyli viimeistellään ajan hengen mukaisilla kampauksilla.

Selkeää sinistä

Farkkujen fanitus vetää pinnalle suomalaisten suosikkivärin sinisen. Himmeä kiilto ja hienostuneet silkkikankaat tekevät perusväristä ylellisen. Rento denim puolestaan kiilaa bisnesmaailmaan taidokkaasti räätälöitynä. Farkkua näkyy entistä enemmän mekoissa, takeissa ja asusteissa.
Raikkautta sininen saa tulevan kesän suosikkiväristä valkoisesta. Boheemit kuosit ja väljät leikkaukset tuovat ripauksen hippihenkeä myös siniseen sävymaailmaan.

Pitkähihainen farkku­tunika, 99 €, Part Two. Alla hihaton salsahelmainen minimekko, 39,95 €, Ellos. Kenzon silkkihuivi, 198 €, Ajatar. Rannekorusetti, 7,95 €, H&M.

Sisältö jatkuu mainoksen alla