Euroviisut ovat varma kevään merkki. Bongaa myös vinkkejä kesäiseen kauneudenhoitoon, ja kerro kokemuksesi mökin hankinnasta.

Koska lätkänpelaajat lähetettiin kesälomalle, on aika keskittyä seuraavaan suureen kansalliseen taistoon: Euroviisuihin. Ennen skabojen alkua kannattaa lukaista Suomen Euroviisuklubin puheenjohtajan tärpit kisaan. Toimittaja Mari Julku puolestaan kertoo Jälkikirjoitus-blogissa omasta viisufaniudestaan. Etusivun kyselyssä voit antaa oman äänesi – kiinnostavatko viisut ylipäätään?

Kesän kynnyksellä keskitytään myös kauneudenhoitoon. Me Naisten kauneusraatiin kuuluvat kauneuden ammattilaiset antavat omat vinkkinsä. Lue, miten he muuttavat kauneusrutiinejaan kesällä ja mikä on heidän kesänsä pelastajatuote. Kauneus-sivuiltamme löydät myös vinkkejä kesäisen bilemeikin tekoon.

Viikon puhuttavampia aiheita olivat varmasti alkoholistivanhempien lapset sekä eksän ja nyksän ystävyys. Minkälaisia ajatuksia jutut sinussa herättivät? Käy kommentoimassa!

Maija

P.S. Onko sinulla kokemuksia kesämökin ostamisesta tai vuokraamisesta? Keräämme kokemuksia lehdessä ilmestyvää juttua varten – kerro siis tarinasi.