Kauris vuosihoroskooppi 2010
Rentoudu ja anna elämän viedä oikeaan paikkaan.

Yleistä: Vuosi tietää kauriille samanlaisia painavia ajatuksia kuin ravulle ja vaa'alle. Elämänkulkua on tarpeellista ja osittain myös pakko pysähtyä katselemaan lähemmin. Kenellä tämä pakko liittyy eroon, kenellä lapsen syntymään, työttömyyteen tai eläkkeelle jäämiseen. Joka tapauksessa syntyjen syvien pohtiminen raivaa tieltä vanhoja, aikansa eläneitä uskomuksia ja asenteita.

Joulukuiset ovat elämässään syntymän ja kuoleman äärellä. Kun tunteet kuolevat, työpaikka menee alta tai pieni lapsi syntyy, uusi toivo paremmasta huomisesta syttyy automaattisesti. Ne kauriit, jotka kokevat, että heidän oikeuksiaan on poljettu, löytävät itsestään melkoisen kapinallisen ja tahtoihmisen. Vuorien siirtely alkaa varmuudella enemmin tai myöhemmin.

Kosmos on viisas järjestelyissään, sen saavat huomata myös ennen 8.1. syntyneet. Samalla, kun elämä ottaa toisella kädellä, se ojentaa uuden mahdollisuuden toisella. Kevät voi siksi tarjota mahdollisuuden matkaan, opiskeluun tai muuhun itsensä kehittämiseen. Elämänsä uudelleen aloittaneet joulukuiset kauriit kohtaavat suuren muutosten sarjan jälleen kesä­kuun alusta lähtien. Kesä tuo tuulahduksen aivan uusia elämän vaihtoehtoja.

Rakkaus: Joulukuiset pääsivät tarkistamaan parisuhteensa tilannetta jo syksyllä 2009, muut tulevat perässä rauhallisen varmasti tulevan kahden vuoden aikana. Merkkiin kohdistuva paine, seitsemän vuoden välein ilmaantuva tarkistuskierros on joillekin kauriille kohtalokas, osa selviää muutoksista vauvakiireiden tai talonrakennusprojektin tuomilla stressihormoneilla. Ilonpilkahduksia merkin alkupää kokee tammi-helmikuun vaihteessa, loppupää toukokuun jälkipuoliskolla.

Hyvinvointi: Kauriin on hyvä ymmärtää, että elämä pakottaa vuoden 2010 aikana kiinnittämään terveyteen tavanomaista enemmän huomiota. Jos pienet kolotukset tuntuvat raskailta kantaa, iloitse kuitenkin elämän opista. Kehollasi on selkeästi viesti sinulle, olet jättänyt puumerkkisi siihen elämäntavallasi. Kunnonkohotusprojekti sopii parhaiten kesä-heinäkuulle ja joulukuulle.

Oinas 21.3.–21.4

Härkä 21.4.–21.5.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Rapu 22.6.–22.7.

Leijona 22.7.–23.8.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vaaka 23.9.–23.10.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Jousimies 23.11.–23.12.

Vesimies 21.1.–20.2.

Kalat 20.2.–21.3.