Kaupallinen yhteistyö
Kaupallinen yhteistyö

Ota syksyn meikkitrendit Gloria Fashion Show’n catwalkilta käyttöön!

Viime viikonloppuna vietetty Gloria Fashion Show rantautti suuren maailman meikkitrendit Suomeen. Sensain sponsoroiman meikkitiimin vetäjä Jenny Jansson suunnitteli näytökseen neljä eri lookkia, joilla jokainen voi päivittää ilmeensä myös arkielämässä.

Katso alta syksyn seksyimmät trendit ja etsi itsellesi sopiva look!

Meikkitrendi 1: Graphic – blokkirajaus

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Graafinen rajaus on syksyn trendikäs uutuus. Perinteinen kissansilmä saa uuden ilmeen, kun sen muoto muutetaan neliömäiseksi. Rajauksessa kannattaa suosia tuttua ja turvallista mustaa. Näin ilme yllättää ilman, että kokonaisuudesta tulee koominen. Tämä on fashionistan varma valinta!

Tee näin:

Aloita rajauksen teko aivan ripsen tyvestä ja paksunna rajausta vähitellen. Hahmottele ensin ulkoreunan muoto. Paina eyelinerin kärki horisontaalisesti ihoa vasten ja venytä rajaus hiukan yli silmän ulkonurkan. Jätä rajauksen pää tylpäksi, älä vedä viivaa suoraksi. Paksunna sen jälkeen rajaus aina sisänurkkaan saakka. Halutessasi voit harjata yläripsiin mustaa maskaraa, mutta trenditietoisin jättää ripset paljaaksi. Sipaise vielä viimeistelyksi poskille raikas pinkki puna.

Avaintuote: Sensai Liquid Eyeliner, LE01 Black

Meikkitrendi 2: Power woman – viininpunaiset huulet

Syksyllä voi vähitellen siirtyä pois kesän sävyistä voimakkaampiin väreihin. Tässä lookissa katseenvangitsijana toimii voimakas, viininpunainen tai burgundi huulimeikki. ”Punainen voi olla vaikea väri, sillä se on kova. Punainen vaatii usein vähän sovittelua, ennen kuin oikea sävy löytyy. Burgundi taas sopii lähes kaikille”, Jansson vinkkaa. ”Tämä on itsevarman naisen look – kaikki turhat pois!”

Tee näin:

Levitä kevyt meikkivoide koko kasvoille. Pohjusta myös huulten reunat kevyesti meikkivoiteella. Valitse viininpunainen huulenrajauskynä. Rajaa ensin lyhyin vedoin huulten reunat ja väritä kynällä lopuksi huulet kokonaan. Tämä auttaa huulipunaa pysymään paikoillaan. Levitä päälle huulipuna siveltimellä, jotta saat mahdollisimman siistin lopputuloksen. Taputtele lopuksi sormella poskipäille voidemaista poskipunaa freesaamaan ilmettä.

Avaintuote: Sensai The Lipstick – Murasaki 15

Meikkitrendi 3: Tomboy – geeli & kulmakarvat

Tässä tuuheus on valttia! Voimakkaat kulmat jatkavat voittokulkuaan ja nyt ne yhdistetään trendikkäisiin varjostuksiin. Kokonaisilme jää tarkoituksella androgyyniksi. ”Kulmalook kannattaa tehdä oman kulman ehdoilla, sillä samanlainen ilme ei sovi kaikille. Pyöreää tai ohutta kulmakarvaa ei kannata väkisin piirtää tiettyyn malliin”, Jansson opastaa.

Tee näin:

Levitä kevyt meikkivoide koko kasvoille ja luomille. Käytä tarvittaessa peiteainetta ongelmakohtien peittämiseen. Levitä poskiluun alle voidemainen varjostusväri korostamaan kasvojen kulmikkuutta. Kiinnitä lopuksi meikki irtopuuterilla painellen. Täytä kulmakynällä koko kulmakarvan alue lyhyillä vedoilla. Harjaa välillä kulmakarvat läpi ylös suuntautuvin vedoin, jotta löydät kulman oikean muodon. Samalla kynän piirretty jälki lähtee pois. Vältä punaruskeita sävyjä, jos hiuksesi eivät ole punaiset. Parhaiten kulmissa toimivat likaiset ruskean sävyt. Viimeistele kulmat värittömällä kulmageelillä, joka pitää karvat paikallaan.

Avaintuote: Sensai Eyebrow Pencil EB01

Meikkitrendi 4: Pariisilainen boho rock chick – kökköripsi

Tämä look sopii kiireisiin arkiaamuihin kuin nakutettu. Ilme pysyy vaivattomana ja modernina, kun turha takakireys jätetään pois eikä kasvoja viilata vimpan päälle. “Ajatuksena on, että kasvoilla on yksi pääpointti, joka meikataan. Kokonaisuus ei ole niin pirun laitettu, vaan meikki saa itse asettua aloilleen”, Jansson selittää. Nyt saa siis ripset olla luvalla klimpissä!

Tee näin:

Levitä kasvoille kuulas meikkivoide. Iho saa jäädä luonnolliseksi. Pohjusta myös luomet meikkivoiteella. Levitä ripsirajasta ylöspäin koko luomelle kevyesti hohtava hiekanruskea luomiväri. Varmista, että luomiväristä tulee pehmeä häivyttämällä reuna puhtaalla, ilmavalla siveltimellä. Levitä seuraavaksi sekä ylä- että alaripsiin ripsien pohjustusaine. Harjaa pohjustusaineen päälle ronskisti mustaa maskaraa. Liikuta harjaa siksak-kuviossa, jotta ripset tarttuvat kevyesti toisiinsa. Skippaa ripsiharjan käyttö, jotta ripset jäävät mahdollisimman näyttäviksi! Levitä vielä lopuksi huulille luonnollinen Sensai Lipbase.

Avaintuote: Sensai Eyelash Base 38C ja Mascara 38C Volumizing

 
 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla