Kaupallinen yhteistyö

Nämä ehdot koskevat Nivea Q10 ‑tuotepalkintojen arvontaa, jonka Beiersdorf Oy järjestää. Voidakseen osallistua arvontaan osallistujan tulee asua Suomessa, olla täyttänyt 18 vuotta ja hyväksyä seuraavat yleiset ehdot:

  • Arvonta on käynnissä 5.6. – 5.7.2017.
  • Arvontaan voi osallistua vastaamalla kysymyksiin oikein ja jättämällä yhteystietonsa lomakkeeseen.
  • Luovutettuja henkilötietoja ei tulla käyttämään suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl Nivea Q10 ‑tuotepaketteja. Yhden paketin arvo on n. 50 €.
  • Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
  • Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen arpajaisverot. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.
  • Arvonnan järjestäjän enimmäisvastuu osanottajia kohtaan ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Beiersdorf Oy ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista.
  • Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka syntyvät virheellisistä kampanjan järjestäjälle toimitetuista yhteystiedoista.
  • Arvonnan järjestäjä varaa oikeuden poistaa loukkaavat kommentit.
  • Beiersdorf Oy:n tai Sanoma Media Finlandin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

<< Takaisin osallistumissivulle

Järjestäjä

Beiersdorf Oy, PL 91, 20101 Turku, (y-tunnus:0133206-6) jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää NIVEA Face Q10 plus VitaminC -energiayövoide -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa www.menaiset.fi.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 22.12.17–12.01.18 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä www.menaiset.fi-sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä.

Järjestäjällä on väärinkäytöstilanteissa oikeus hylätä osallistuminen arvontaan. Mikäli osallistuminen on tapahtunut näiden sääntöjen vastaisesti, osallistujalla ei ole oikeutta arvonnassa arvottaviin palkintoihin.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on NIVEA Q10plusC-tuotepaketti, joka sisältää NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -tuotesarjan päivävoiteen 50 ml, silmänympärysvoiteen 15 ml ja yövoiteen 40 ml. Palkinnon arvo on noin 45 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinnot arvotaan 15.01.18 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi julkaistaan www.menaiset.fi-sivustolla.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Muutokset ja yhteystiedot

Beiersdorf pidättää oikeuden näiden sääntöjen ja arvonnan muutoksiin. Jos sinulle tulee kysyttävää arvonnasta, ota yhteyttä: kuluttajapalvelu@beiersdorf.com

 

Testiryhmän ehdot

Nämä ehdot koskevat NIVEA Face Q10 plus VitaminC -energiayövoide ‑testiryhmää, jonka Beiersdorf Oy järjestää. Voidakseen osallistua testiryhmään osallistujan tulee asua Suomessa, olla täyttänyt 18 vuotta ja hyväksyä seuraavat yleiset ehdot:

Testiryhmään voi ilmoittautua ajalla 22.12.17.-12.01.2018

Testiryhmään voi ilmoittautua jättämällä yhteystietonsa lomakkeeseen.

Luovutettuja henkilötietoja ei tulla käyttämään suoramarkkinointitarkoituksiin.

Ilmoittautuneista valitaan 20 henkilöä testaamaan NIVEA Face Q10 plus VitaminC -energiayövoidetta. Lisäksi kaikkien testiryhmään ilmoittautuneiden kesken arvotaan 10 kpl Nivea‑tuotepaketteja.

Testiryhmään valituille ja tuotepalkintojen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Testiryhmään valittu sitoutuu testaamaan tuotetta ja vastaamaan sitä koskevaan palautekyselyyn määräajassa.

Testiryhmään valittu antaa luvan käyttää palautekyselyssä antamiaan vastauksia Beiersdorf Oy:n markkinointitarkoituksiin.

Testiryhmän järjestäjä sitoutuu maksamaan tuotepalkintojen arpajaisverot. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Testiryhmän järjestäjän enimmäisvastuu osanottajia kohtaan ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Beiersdorf Oy ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista.

Testiryhmän järjestäjä ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka syntyvät virheellisistä kampanjan järjestäjälle toimitetuista yhteystiedoista.

Testiryhmän järjestäjä varaa oikeuden poistaa loukkaavat kommentit.

Beiersdorf Oy:n tai Sanoma Media Finlandin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

<< Takaisin osallistumissivulle