Kaupallinen yhteistyö

Tee Yogaian näppärä viiden minuutin treeni silloin kuin haluat, missä vain. Erikan core-treeni vahvistaa erityisesti vatsa- ja selkälihaksia.

2592214

 

Rullaukset

Seiso perusasennossa maton takaosassa. Rullaa ylävartalo hitaasti alas ja kävele käsillä maton etuosaan lankkuasentoon. Jalat ovat lantion leveydellä ja kädet hartian leveydellä, vartalo mahdollisimman suorassa asennossa. Pysy hetki tässä asennossa ja kävele kädet takaisin jalkojen luokse ja rullaa ylös. Toista vielä kaksi kertaa.

Sivulankku

Asetu sivulankkuasentoon. Vartalo on mahdollisimman suorassa linjassa. Kyynärpää on alustassa tukemassa liikettä. Tarkista, että kyynärpää on hartian alla. Päällimmäinen käsi on lantiolla. Pumppaa lantiota ylös kohti taivasta. Voit helpottaa liikettä pitämällä päällimmäisen jalan vartalon edessä.

Tehostettu sivulankku

Pysy edelleen sivulankkuasennossa. Ojenna päällimmäinen käsi kohti taivasta ja venytä vartaloa kohti taivasta. Vie päällimmäinen käsi kainalon alle, kurota käsi mahdollisimman syvälle. Anna katseen seurata liikettä ja ojenna käsi takaisin kohti taivasta. Pidä lantio koko liikkeen ajan mahdollisimman ylhäällä, jotta saat liikkeestä tehokkaamman.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vatsarutistus

Käy selinmakuulle ja nosta jalat koukussa ylös irti alustasta noin 90 asteen kulmaan. Vie kädet niskan taakse ja anna pään levätä mahdollisimman rentona kämmeniä vasten. Tuovastakkainen kyynärpää ja vastakkainen polvi yhteen ja tunne rutistus vatsalihaksissa, ojenna samalla toinen jalka mahdollisimman suoraksi niin lähelle alustaa kuin mahdollista. Toista liike monta kertaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Etu Me Naisten lukijoille! Kokeile ilmaiseksi 2 viikkoa Yogaian treenitunteja koodilla MNYOGAIA Huom! Koodi toimii Yogaian verkkosivuilla fi.yogaia.com uusille asiakkaille. Koodi on voimassa 21.6.2016 saakka. 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla