Vihdoinkin lähikaupasta saa luomupuuvillaisia tamponeja, jotka ovat kaiken lisäksi täysin kompostoituvia.

”Äkkäsin keväällä marketissa, että sieltähän saa nykyään luomupuuvillaisia tamponeja”, helsinkiläinen Kati kertoo tyytyväisenä.
Jokainen tekee päivittäin valintoja, jotka vaikuttavat elinympäristöömme. Tämän päivän kuluttajat osaavat myös vaatia tuotteilta ympäristövastuullisuutta ja tiedostavat, että tuotantotavoilla on merkitystä.

Vuokkoset-tuoteuutuudet, Organic-tamponit ovat luomun ystävälle mainio bongaus lähikaupan hyllyltä. Tamponit ovat sataprosenttista luomupuuvillaa, ekologisia ja täysin kompostoituvia.

Ne eivät sisällä viskoosia, muovia, väriaineita tai klooria.

”Pidän tärkeänä sitä, että herkkiä limakalvoja vasten on turvallista luomupuuvillaa – eikä sitten mitään muuta turhaa”, Kati kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pelkkä ympäristöystävällisyys ei riitä 

Kati pyrkii muissakin ostospäätöksissään kiinnittämään aina huomiota ympäristöystävällisyyteen, ja nyt se on onneksi helppoa tamponienkin kohdalla. Kun kuukausittain hankkii naisten hygieniatuotteita, alkaa pieniltä tuntuvilla valinnoilla äkkiä olla jo merkitystä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se kaikista tärkein juttu useimmille naisille kuitenkin on, että kuukautissuojaan voi taatusti luottaa. Näin on Katillekin. Kati tanssii, pyöräilee ja yrittää ehtiä välillä juoksulenkillekin, mutta ei halua ainakaan kuukautisten estävän liikunta-aikeita.

"En osta tuotetta, jos se ei todella toimi."

”Itse asiassa luotettavuus kiilaa ympäristöystävällisyydenkin edelle, sillä en osta tuotetta, jos se ei todella toimi”, Kati kertoo.

Uutuustamponeja on saatavilla kolmella eri imukyvyllä, mikä takaa sen, että sopiva tuote löytyy vuodon eri vaiheisiin.

”Kuukautissuoja ei saa falskata”, Kati toteaa ykskantaan.

Joka tilanteeseen sopiva ratkaisu

Kati käyttää tamponien lisäksi myös siteitä ja pikkuhousunsuojia. Vuotopäiviä on monenlaisia, ja erilaisiin tilanteisiin ja menoihin sopii erilainen kuukautissuoja.

Vuokkoset-tuoteperhe on monipuolinen, sillä se pitää sisällään myös ohutsiteitä, yösiteitä ja pikkuhousunsuojia. Kaikkia Vuokkoset-tuotteita yhdistää se, että ne ovat saaneet Joutsenmerkin takuuksi ympäristövastuullisuudestaan. Ne on myös kaikki kehitelty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa eivätkä ne sisällä ihmiselle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja, kuten turhia hajusteita, kosteusvoiteita tai väriaineita. 

”Taidan olla Vuokkoset-tuotteiden suurkuluttaja, sillä käytän kaikkia heidän tuotteitaan”, Kati naurahtaa.

Lue lisää Vuokkoset-tuotteista ja tilaa ilmainen näyte

Tiesitkö tämän Vuokkoset-siteistä?

Vuokkoset-tuotteita valmistaa Delipap Oy, joka on yksityinen perheyritys ja Suomen ainoa kertakäyttöisten kuukautissuojien ja vaippojen valmistaja. Yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat suomalaisuus, laatu ja ympäristövastuullisuus. Tuotteet täyttävät pohjoismaiset ympäristökriteerit, eikä tuotannosta mene lainkaan jätettä kaatopaikalle. Delipapin tuotteille on myönnetty avainlippu ja yrityksellä on ISO 9001 -laatusertifikaatti. Delipap Oy toimii tiiviissä yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa päämääränään valmistaa mahdollisimman turvallisia kotimaisia tuotteita myös herkkäihoisille kuluttajille. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla