Tavalliset naiset pääsivät testaamaan tehokuuria, joka lupaa ihon näyttävän levänneeltä ja raikkaalta 10 päivän jälkeen.

Meistä jokaisen elämä on toisinaan tasapainoilua perheen, ystävien, työn ja kuntosalin välillä. Kun työpäivät venyvät pitkiksi, on helppo turvautua take away -ruokiin ja nipistää yöunista – siis laiminlyödä omaa hyvinvointia. Lopputuloksena olo on usein entistä väsyneempi – ja niin ovat usein myös kylpyhuoneen peilistä kurkistavat kasvot.

Keho reagoi stressiin, ja sen merkit näkyvät myös ihossa. Toisinaan iho kaipaa lisäenergiaa muissakin tilanteissa, kuten aurinkoloman jälkeen tai ennen tärkeitä juhlia.

Vaikka aikaa olisi vähän, voi meistä jokainen edesauttaa ihon hyvinvointia joka päivä.

Joukko pohjoismaisia naisia pääsi testaamaan* Vichyn Liftactiv AOX -ihonhoitokuuria. Kymmenen päivän kuuri lupaa kiinteyttää ihoa ja antaa sille levänneen ilmeen. Kasvot saavat lisää hehkua ja juonteet erottuvat vähemmän.

Yli neljä viidesosaa testiin osallistuneista huomasi tuloksia kymmenen päivän käytön jälkeen, ja neljä viidesosaa suosittelisi tuotetta ystävilleen.

Lue testiryhmäläisten kommentit 10 päivän Liftactiv AOX - ihonhoitokuurista:

”Olen tosi tyytyväinen! Ihoni näyttää paljon paremmalta kuin ennen kuuria. Huomasin vaikutuksia jo neljässä päivässä.”
- Tatiana 

”Pipetin käyttö oli näppärää, ja aine imeytyi ihoon nopeasti. Viisi pisaraa riitti koko kasvoille.”
- Anu

”Tehokas seerumi, joka antaa iholle hehkua. Käyttö on helppoa; muutama tippa joka ilta.”
- Sari 

 

* Testitulokset perustuvat naispuolisten koehenkilöidenTanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa vuonna 2017 laatimaan itsearvioon kymmenen päivän Liftactiv AOX -hoitokuurin vaikutuksesta ihoon.

Vichy Liftactiv

Vichy Liftactiv AOX on hoitoneste, jonka ainutlaatuinen koostumus sisältää muun muassa antioksidantteja, kuten C- ja E-vitamiinia sekä neohesperidiiniä ja fragmentoitua hyaluronihappoa. 10 päivän kuuri antaa iholle levänneen ilmeen juonteet erottuvat vähemmän.

Jos haluat korostaa ihosi parhaita puolia, helli ihoasi Vichyn Liftactiv AOX -ihonhoitokuurilla. Saatavilla valikoiduista apteekeista.