Häiden tärkein päätös on Sen Oikean löytäminen. Myös juhlatilan osalta. Häitä voi juhlia (tai unelmoida juhlivansa) romanttisessa kartanossa, urbaanissa loftissa, entisellä telakalla tai rustiikilla maalaistilalla. Hääinspiraation kasvattamiseksi tähän artikkeliin on koottu Suomen 10 upeinta hääpaikkaa, joissa vietetään mieleenpainuvia juhlia. Lue ja ihastu!

1. Tenalji von Fersen, Helsinki

Suomenlinna on ansainnut asemansa yhtenä pääkaupungin suosituimpana hääpaikkana. Susisaarella sijaitseva upea ja rustiikkinen tiiliholvattu juhlasali, Tenalji von Fersen, on kuin tehty häätilaksi. Ison juhlatilan tunnuspiirteitä ovat näyttävät holvikaaret ja suuret ikkunat, jotka tuovat sisään luonnonvaloa. Ihanteellinen valinta niin kesä- kuin talvihäihin.
Lue lisää Tenalji von Fersenistä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Pyynikin Panimo, Tampere

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uniikki, trendikäs ja historiallinen. Pyynikin Panimo on valintasi, kun etsit ainutlaatuista ja näyttävää hääpaikkaa. Museoviraston suojeleman loft-tilan keskiössä ovat upeat vanhat kuparipannut. Löydät tilasta myös modernia nykytaidetta sekä suuret ikkunat. Upea lokaatio myös hääkuville!
Lue lisää Pyynikin Panimosta

3. Hotel Kämp / Peilisali, Helsinki

Arvokasta tunnelmaa henkivä Hotel Kämpin tanssiaissali, Peilisali, tarjoaa elegantin miljöön hääjuhlille aivan Helsingin keskustassa. Legendaarisessa juhlasalissa on kauniit kristallikruunut sekä palatsimaista tunnelmaa luovat koristelut. Tilassa järjestät hääjuhlat jopa 150 henkilölle.
Lue lisää Hotel Kämpin Peilisalista

4. Elva Event Loft, Helsinki

Haaveissa urbaanit kaupunkihäät? Kruununhaassa sijaitseva minimalistiseen tyyliin sisustettu loft-tila on upea paikka hääjuhlille. Rouheat betonilattiat yhdistettynä vaaleisiin seiniin luo Elvaan trendikkään tunnelman.
Lue lisää Elva Event Loftista

5. Puotilan Kartano, Helsinki

Romanttinen Puotilan Kartano on täydellinen hääpaikka! Kartanon ammattitaitoinen henkilökunta on apuna kaikissa hääjuhliinne liittyvissä järjestelyissä. Kartanossa on useita erikokoisia juhlasaleja, joista löydätte varmasti teidän häille sopivan vaihtoehdon.
Lue lisää Puotilan Kartanosta

6. Ilveslinna, Jämsä

Historiallisessa Ilveslinnassa on upeat puitteet isoille hääjuhlille. Kauniissa luonnonläheisessä miljöössä sijaitsevan Ilveslinnan iso sali on näyttävä häätila, joka sopii erityisen hyvin tyylikkäisiin ja ylellisiin hääjuhliin.
Lue lisää Ilveslinnasta

7. Grundlage Sali ja Olohuone, Turku

Turun paraatipaikalla sijaitseva uniikki Grundlage on inspiroiva juhlatila, joka sopii täydellisesti pieniin ja intiimeihin hääjuhliin. Esillä oleva nykytaide luo ainutlaatuisen tunnelman. Täällä vietetään mieleenpainuvat juhlat perhepiirissä!
Lue lisää Grundlagesta

8. Villa Smeds, Helsinki

Maalaishäät kaupungissa! Maalaisromanttista tunnelmaa henkivässä Villa Smedsissä on loistavat puitteet hääjuhlille. Navetan ylisillä sijaitseva iso juhlatila on helppo somistaa häiden tyyliin sopivaksi ja vietätte siellä helposti jopa 120 vieraan hääjuhlat.
Lue lisää Villa Smedsistä

9. Valkosaaren Telakka, Helsinki

Etsitkö uniikkia tilaa kesähäihin? Valkosaaren Telakka tarjoaa upeat merimaisemat, rustiikin ympäristön sekä ainutlaatuista saaristotunnelmaa aivan Helsingin edustalla. Vanha telakkarakennus on persoonallinen valinta hääjuhliin ja siellä onnistuu erinomaisesti myös vihkitilaisuus.
Lue lisää Valkosaaren Telakasta

10. Ravintola Sipuli / Bankettisali, Helsinki

Helsingin perinteikkäässä Ravintola Sipulissa tanssitaan taianomaisia häitä! Kaunis ja tunnelmallinen Bankettisali sopii isoihin hääjuhliin. Löydät Ravintola Sipulin vanhasta punatiilisestä satamamakasiinista Katajanokan Kanavarannasta. Laadukkaat tarjoilut ja juhlatunnelmaa henkivä tila takaavat täydelliset hääjuhlat!
Lue lisää Ravintola Sipulin Bankettisalista

Jos näistä ei vielä löytynyt teidän häihin sopivaa vaihtoehtoa, käy tutustumassa Venuu.fi:n häätilatarjontaan: 1000+ uniikkia häätilaa!

Venuu.fi on Suomen suurin tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät tilat häihin, juhliin, kokouksiin, yritystilaisuuksiin ja saunailtoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla